Έκοψε την πίτα του ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής

Δείτε περισσότερα

Share

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής.

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του συλλόγου:

Συγκίνηση και μοναδικές στιγμές για μια ακόμα χρονιά στην μεγάλη ετήσια γιορτή του Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ…

Σε μια κατάμεστη αίθουσα , στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αιγάλεω Γιάννης Ρίτσος, ο σύλλογος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και παράλληλα τίμησε Αθλητές, Παράγοντες, Συλλόγους.

Μία οικογένεια, μια γιορτή διαφορετική και φέτος , με αγάπη, με ενότητα, με ανθρωπιά να είναι αυτά που κυριάρχησαν στην γιορτή μας.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του πρόεδρου του συλλόγου Σταύρου Τσιμακίδη που στον λόγο του εκτός από την ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό δράσης για την χρονιά που ήδη διανύουμε με έμφαση στους αγώνες και τις δραστηριότητες του συλλόγου μας.

Εκτός των εκατοντάδων αθλητών, μελών, φίλων, παρευρέθηκαν και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων κ. Συρεγγέλα Μαρία, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καφαντάρη Χαρά, η βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Γιαννακοπούλου Νάντια, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γκίκας Ιωάννης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Ντηνιακός Ευάγγελος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανάπλαση Αιγάλεω Μπίρμπας Δημήτρης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Εποχή Σκλαβούνος Λάμπρος, ο πρόεδρος της ΕΟΛΣΜΑΥ μέλος του ΔΣ του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Άλλη πρόταση για το Αιγάλεω Σάμιος Κων/νος, και ο Δημοτικός σύμβουλος της ιδίας παράταξης Σάμιος Ιωάννης, ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω κ. Καλογερόπουλος Δημήτρης, η πρόεδρος του ΣΔΥ Αθηνών Μπερτσάτου Ελένη με τον αντιπρόεδρο Ραζέλο Δημήτρη , ο πρόεδρος του ΣΔΥ Πειραιά Σάμιος Άγγελος , ο πρόεδρος του Τελμησσού Νέας Μάκρης Καραβασίλης Βλάσσης , ο πρόεδρος των Αθηναίων Δρομέων Λεμπέσης Ευάγγελος και η Γκέκα Μαρία Γ. γραμματέας , ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΣΛΜΑΥ Διαμαντής Γιώργος, ο αντιπρόεδρος Γαλάνης Χρήστος του ΕΥΚΛΗ, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Αγ. Παρασκευή και μέλος του ΔΣ της ΕΟΣΛΜΑΥ Τσαγκάρης Βασίλης ,η πρόεδρος του συλλόγου η καρδιά του παιδιού Κολτσιδοπούλου Αθηνά, ο πρόεδρος του συλλόγου Παλαιοχωριτών Δωριαίων Στρωτός Ηλίας , ο αντιπρόεδρος του συλλόγου ΣΥΒΕΠΑΠ Προβατάς Γιώργος, ο πρόεδρος Β ΕΛΜΕ Δυτ Αττικής Κοτσονόπουλος Θεόδωρος, ο πρόεδρος Ζάχαρης Μάκης της Ιεράπολις, ο παραολυμπιονίκης Στέργιος Σιούτης από τον αθλητικό σύλλογο τυφλών.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης μας ακολούθησαν οι παρακάτω βραβεύσεις . Το βραβείο της καλύτερης αθλήτριας του συλλόγου κατέκτησε η Μπίσκα Ελένη, το βραβείο των καλυτέρων μαραθωνοδρόμων μας βάσει των επιδόσεων τους στον τελευταίο ΑΜΑ Καλιάκος Γιώργος, Γερακίτης Στέλιος, Τσίπης Θρασύβουλος, Τηγάνης Δημήτρης στους άνδρες και Μακρυπίδη Σπυριδούλα, Παλαντζά Σπυριδούλα, Σωτηροπούλου Χρύσα, και Δελιάκη Βίκυ, το βραβείο των αθλητών μας με τις περισσότερες συμμετοχές Γκόκας Νίκος, Μπούκας Θανάσης, Μακρής Παναγής , Δάλα Μαρία, Τσιπάρη Μαρία, Λαμπροπούλου Μαρία.

Το βραβείο των συλλόγων, Ο σύλλογος Η καρδιά του παιδιού, ο σύλλογος Παλαιοχωριτών Δωριέων και ο σύλλογος ΣΥΒΕΠΑΠ.

Το βραβείο του αθλητή υπεραπόστασης ο Χρονόπουλος Βασίλης. Το βραβείο των νέων εγγραφών στο σύλλογο μας με αξιόλογες διακρίσεις ο Παπαδόπουλος Χρήστος, και η Σούμα Σπυριδούλα. Το βραβείο του Χορηγού μας στον Αλεξάκο Πάνο και την εταιρεία TAILWIND , To βραβείο του βετεράνου αθλητή μας στον Αποστολόπουλο Δημήτρη, Το βραβείο του Επιστήμονα συνεργάτη στον Ζαχαρόγιαννη Ηλία και το βραβείο των εθελοντών μας στους Κλίτσο Μάνο , Σωτήρχου Δέσποινα και Αμέρισσα Γανώση-Λουκέρη.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μια πλουσιότατη κλήρωση δώρων . Ευχαριστούμε για την κλήρωση τον Leonardo Curatolo και την εταιρεία ACERBIS, τον Αλεξάκο Πάνο και την εταιρεία TAILWIND και την εταιρεία 1ΜΟΤΙΟΝ για την προσφορά μέρους των δώρων που κληρώθηκαν, Η βραδιά μας τέλειωσε με το κέρασμα τον καλεσμένων μας στον μπουφέ με τα καλούδια που οργάνωσαν οι κυρίες του συλλόγου μας.

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΜΕ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ…

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο