Συλλογή τροφίμων από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

Μία όμορφη ενέργεια από τον Σύλλογο

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

Έγινε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου η Συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας & λάδι  από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης για την διακονία Αγάπης.

Τα τέσσερα μέλη του Συλλόγου μας Καμπαξής Σπυρίδων- Βλαχάκης Μιχαήλ – Βαρανάκης Ζαχαρίας και Αντωνακάκης Νικόλαος το πρωί της Τρίτης ξεκίνησαν στιε 08:30 ακολούθησαν την διαδρομή : Ηράκλειο-Βούτες- Άγιος Μύρωνας – Ασίτες – Πρινιάς- Αγία Βαρβάρα-Αυγενική- Μονή Παλιανής- Χαράκι- Τεφέλι- Πυράθι- Μπαδιάς -Αρκαλοχώρι- Παναγιά- Μονή Αγκαράθου- Σγουροκεφάλι- Επισκοπή Ηράκλειο και αργά το απόγευμα  παραδόθηκαν τα τρόφιμα και το λάδι που συλλέκτη καν στο κοινωνικό παντοπωλείο της διακονίας αγάπης της Ιερά Αρχιεπισκοπής Κρήτης που συντηρεί πάνω από 1.000 οικογένειες.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης θέλει να ευχαριστήσει για την ευγενική προσφορά τους σε τρόφιμα και λάδι τους κάτωθι:

Τις Κοινότητες τους πολιτιστικούς Συλλόγους και τις εκκλησίες Πρινιά-Αγίας Βαρβάρας- Τεφελίου-Χαρακίου- Αγίου Μύρωνα-Πυραθίου-Μπαδιά-Επισκοπής τον Ι.Ν. Σγουροκεφαλίου-τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς-Παναγιάς-Αγίου Μύρωνα- Πυραθίου- την Ένωση Ηρακλείου- τις Ιερές Μονές Παλιανής- Αγκαράθου και τις επιχειρήσεις Βελιβασάκη- Δανδάλη- Οινοποιείο Διαμαντάκη-. Επίσης ευχαριστούμε για την φιλοξενία την κοινότητα Πρινιά κ συγκεκριμένα τον πρόεδρο κο Καταντωνάκη Νικόλαο & τον ιερέα πατήρ Μιχαήλ  στο Πυράθι από την κα Ζαχαράκη & την οικογένεια Κακουδάκη Κων/νου του Ελευθερίου και στην Επισκοπή από τον πατήρ Παύλο. Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη μας Καμπαξή Σπυρίδων- Βλαχάκη Μιχαήλ – Βαρανάκη Ζαχαρία  και Αντωνακάκη Νικόλαο για την πραγματοποίηση αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα & ευτυχές το νέο έτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο