Αναλυτικές οδηγίες για τον αγώνα στην Ψάθα

Δείτε τις οδηγίες των διοργανωτών

Share

Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες του διοργανωτή συλλόγου:

Τεχνικές οδηγίες για τους Πανελλήνιους αγώνες 50, 100 και 120 χλμ που θα διεξαχθούν στην Ψάθα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει με τους συμμετέχοντες που δεν έχουν δικό τους μέσον, μπροστά από το ξενοδοχείο Stanley στην πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα στις 04.30 ακριβώς.

Παρακαλούνται όλοι-όλες να ευρίσκονται στον χώρο επιβίβασης στις 04.15 για να μην χαθεί χρόνος στην επιβίβαση-μεταφορά τους στην Ψάθα αφού πρέπει να εκκινήσουν οι αγώνες στις 06.30 ακριβώς… το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την Ψάθα προς Αθήνα μεταφέροντας τους αθλητές των 50 χλμ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και των απονομών στις 13.15 και επίσης τους αθλητές των 100 και 120 χλμ στις 19.30 το βράδυ.

2. Όλοι οι συμμετέχοντες -ουσες οφείλουν να έχουν φακό κεφαλής για την ομαλή -ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων λόγω μη επαρκούς φωτισμού στις ώρες 06.30 -07.15 και 17.30-19.00… το μέτρο είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με απόφαση της αστυνομικής αρχής.

3.οσοι-οσες έχουν δικιά τους υλικά για την τροφοδοσία τους θα τα παραδώσουν στην οργανωτική επιτροπή και θα τοποθετηθούν σε ειδικό τραπέζι με τον αριθμό της συμμετοχής τους που θα αναγράφουν πάνω στις σακούλες τους.

4. Για την παραλαβή των αριθμών -chip συμμετοχής ορίζεται η 05.30 με την γραμματεία των αγώνων να ευρίσκεται εντός του καφέ VMARY στην Ψάθα.

5. Πρόκριση στην κλήρωση για Σπάρταθλον ορίζονται οι 12 ώρες 120χλμ και στις γυναίκες οι 12 ώρες στα 110χλμ όριο λήξης των αγώνων 100 και 120 χλμ είναι στις 19.00 με την δυνατότητα όποιος- όποια δεν τερματίσει εντός αυτού του χρονικού ορίου να συνεχίσει με δική του ευθύνη ως τις 19.20.

6. Δεν επιτρέπεται σε αθλητές- αθλήτριες να συνοδεύονται από άλλους συνοδούς είτε δρομείς, είτε ποδηλάτες, είτε με αυτοκίνητο σε κανένα σημείο της διαδρομής των του αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια αυτού σε αντίθετη περίπτωση και μετά από πρώτη παρατήρηση ο αθλητής-αθλήτρια θα αποκλείεται από τον αγώνα που συμμετέχει.

7. Επιτρέπεται η χρήση ακουστικών μουσικής μόνο από το ένα αυτί για την δυνατότητα επικοινωνίας του αθλητή- αθλήτριας με την διοργάνωση-περιβάλλοντα χώρο.

8. Τα ατομικά είδη για τους μη έχοντες συνοδούς-αυτοκίνητα κτλ θα είναι φυλαγμένα μέσα στο cafe VMARY σε ειδικό χώρο φύλαξης.

9. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε κυκλική διαδρομή επίσημα μετρημένης απόστασης 3.333,4 μέτρων ήτοι 15 γύροι στα 50 χλμ, 30 γύροι στα 100 χλμ και 36 γύροι στα 120 χλμ με ηλεκτρονική χρονομέτρηση-καταμέτρηση του κάθε συμμετέχοντα-ουσας. Αν κάποιος -α δεν ολοκληρώσει την αγωνιστική του προσπάθεια θα λάβει χρόνο και χιλιόμετρα ανάλογα των γύρων που θα έχει ήδη ολοκληρώσει.

10. Θα υπάρχουν επίσημοι κριτές και εκπρόσωποι του Σπαρτάθλου κατά την διάρκεια του αγώνα.

11. θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη των αγώνων καθ’ όλη την διάρκεια τους και σε κάθε ιατρικό πρόβλημα -αν χρειασθεί-άμεση παρέμβαση από τους γιατρούς του αγώνα.

Καλό-υγιή τερματισμό σε όλους- όλες στους αγώνες που θα διεξαχθούν με καλές καιρικές συνθήκες όπως δείχνουν όλα τα προγνωστικά μοντέλα.

Με αγάπη και ειλικρινείς ευχές η οργανωτική επιτροπή του αγώνα και το ΔΣ του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο