Ο ΣΔΥ Πάτρας στο Artermisio Mountain Running

Διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου στον αγώνα

Share
ΣΔΥ Πάτρας - Αρτεμίσιο

Ο ΣΔΥ Πάτρας μας ενημερώνει για τις διακρίσεις των αθλητών του στο Artermisio Mountain Running.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ.Πάτρας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα μέλη του που εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογο, με την συμμετοχή τους “Artemisio Mountain Running”, ο οποίος διεξήχθει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022. Ένας αγώνας που αναδεικνύει το σπάνιο φυσικό περιβάλλον της Καρυάς και του Αρτεμισίου Όρους.

Τρεις θαυμάσιοι αθλητές μας αγωνίστηκαν στην ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή Mountain Running 26km.

  • 3ος έφτασε στην γραμμή τερματισμού ο εξαιρετικός αθλητής μας, ΜΑΚΗΣ ΦΟΡΤΗΣ με χρόνο 02:46:22, οποίος κατέλαβε επίσης την 2η θέση στο βάθρο της ηλικιακής κατηγορίας!
  • Η υπέροχη αθλήτριά μας, ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ κατέλαβε την 3η θέση ηλικιακής κατηγορίας με χρόνο 04:22:52 και 7η στη Γενική Κατάταξη
  • Εξαιρετική και η παρουσία του αθλητής μας, ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΚΟΥ που συμμετείχε επίσης στον αγώνα των 26χλμ και τερμάτισε με χρόνο 04:22:53.

Συγχαίρουμε τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο των Απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς “Το Αρτεμίσιο” και την Οργανωτική Επιτροπή του AMR2022 για την άψογη διοργάνωση του αγώνα!

Ολόθερμα συγχαρητήρια στους δρομείς μας για την αγωνιστική τους προσπάθεια, καλή συνέχεια στις προπονήσεις και τα μελλοντικά αγωνιστικά τους πλάνα!

ΣΔΥ Πάτρας - Αρτεμίσιο
ΣΔΥ Πάτρας - Αρτεμίσιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ημερήσια εκδρομή ΣΔΥΑ στην Πάτρα
Συμμετοχή του συλλόγου στον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας
LAWYERS’ RUN for Children
LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
2ο Axios Running Festival
Κάλεσμα του Δήμου Χαλκηδόνας στους δρομείς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο