6ος Μαραθώνιος Ολυμπίας 2022: βραβεία

Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης και απονομής τιμών του 6ου Μαραθώνιου Ολυμπίας 2022

Share
6ος Μαραθώνιος Ολυμπίας - τελετή βράβευσης και απονομής τιμών

Το Δ.Σ του Μαραθωνίου Ολυμπίας, πραγματοποίησε τελετή βράβευσης και απονομής τιμών, σε όλους τους συντελεστές (θεσμικούς, Χορηγούς και Εθελοντικές Ομάδες), που συνέβαλαν στη διοργάνωση του 6ου Μαραθωνίου Ολυμπίας 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, το βράδυ της Κυριακής 27 Νοεμβρίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Με τον τρόπο αυτό ο διοργανωτής ευχαρίστησε, όσους έβαλαν το δικό τους πολύτιμο λιθαράκι για την άρτια διεξαγωγή του Μαραθωνίου Ολυμπίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΔΕ Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Νικολακόπουλος Δημήτρης, ο Δήμαρχος Ήλιδας Λυμπέρης Γιάννης, η Γ.Γ του Δήμου Ήλιδας Κοκκαλιάρη Νίκη, οι βουλευτές της Ν.Δ. Αυγερινοπούλου Διονυσία και ΣΥΡΙΖΑ Καλαματιανός Διονύσης, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αρχ. Ολυμπίας Αντωνοπούλου Ρόη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Πύργου Πλεμμένος Γιάννης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Μπράμος Παναγιώτης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ήλιδας Τσεριώνης Κωνσταντίνος και Αμπού Χάντμπα Μισέλ, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ήλιδας Παπαδάκος Ανδρέας, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Τμήματος Προστασίας και Διαχείρισης Δασών της Δ/νσης Δασών Ηλείας Λυκούργος Πολυχρονόπουλος, ο εγγονός του 1ου Μαραθωνοδρόμου της ιστορίας Χαρίλαου Βασιλάκου, Χάρης Βασιλάκος.

Ακολούθησε η γιορτή τίμησης των θεσμικών, χορηγών και εθελοντικών φορέων.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ (Τιμητική πλακέτα) : οι οποίοι αποτελούν τα μεγάλα στηρίγματα του Μαραθωνίου Ολυμπίας, η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική στην επιτυχία της διοργάνωσης. Το σωματείο Μαραθώνιος Ολυμπίας ευχαρίστησε καθέναν ξεχωριστά.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : MAN Energy Solutions

ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : TURBOMED -YIANNIS PARASKEVOPOULOS SA

ΕΠΙΣΗΜΟΙ : GU, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ : NISSAN Ι. ΤΣΙΩΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΧΑΡΤΙΚΑ, ΔΟΞΑ Α.Β.Ε.Τ.Ε, ΑΟΛΑΠ (χορήγηση των κιγκλιδωμάτων για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα).

ΟΙ ΘΕΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ (Τιμητική πλακέτα): Και φέτος ήταν δίπλα μας, στη μεγάλη προσπάθεια του αγώνα μας να γίνει θεσμός !!!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ (αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής) : που με την ανιδιοτελή τους πράξη, πολύτιμοι αρωγοί μας, συνταξιδιώτες μας όλα αυτά τα χρόνια, η ψυχή της διοργάνωσης, αποτελούν σημαντικό κομμάτι για την επιτυχία μιας εκδήλωσης σαν κι αυτή. Η μεγαλύτερη δύναμή μας !!!

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ (Τιμητική πλακέτα) : Αντωνόπουλος Βασίλης και Θεοδωρακόπουλος Θεόδωρος.

Να ευχαριστήσουμε , μέσω του δελτίου τύπου:

-το αθλητικό σωματείο «Α.Σ. Κόροιβος» Αμαλιάδας,

-την Αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και συγκεκριμένα το Τμήμα Τροχαίας Πύργου, Αμαλιάδας και Αρχ. Ολυμπίας, για τα μέτρα αστυνόμευσης στην υποστήριξη του αγώνα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές στο αίθριο του Συνεδριακού Κέντρου. Ραντεβού 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 – 7ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο