Η ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Δείτε τη σύνθεση της ελληνικής ομάδας

Share
Από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Διαβάστε αναλυτικά από segas.gr

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος είναι ο επόμενος αγωνιστικός στόχος της εθνικής μας Ομάδας. Η διοργάνωση θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Τορίνο και θα συγκεντρώσει μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών από όλη την Ευρώπη. Η χώρα μας θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με 13 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία για μια δυνατή συμμετοχή. Ο Μάριος Αναγνώστου είναι ο αθλητής με την μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση, ωστόσο με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή των νεαρότερων της αποστολής. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή της Δάφνης Λαβασά, που κάνει πολύ καλές παρουσίες στον ανώμαλο δρόμο στους αγώνες των ΗΠΑ. Στην κατηγορία Κ20 η χώρα μας μετέχει με τρεις νέους αθλητές με τον Πέτρο Παπαιωάννου να είναι έχει ήδη καταγράψει συμμετοχές με την εθνική ομάδα. Στα κορίτσια η Μαρία Κάσσου προέρχεται από πολύ καλή χρονιά και στο Τορίνο θα κάνει τον τελευταίο της αγώνα στην κατηγορία, ενώ η επίσης ανερχόμενη Βασιλική Καλλιμογιάννη θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντική εμπειρία ενόψει του 2023.

Αναλυτικά η Ομάδα
Άνδρες 10χλμ
.: Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας)
Γυναίκες 8χλμ.: Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου), Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας), Ευγενία Παπαδημάτου (ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου)
Άνδρες Κ23 8χλμ.: Παναγιώτης Πετρουλάκης (ΓΑΣ Ιλισσός), Νικόλαος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Αθανάσιος Λιγώνης (Πανελλήνιος ΓΣ)
Γυναίκες Κ23 6χλμ.: Δάφνη Λαβασά (ΑΟ Βουλιαγμένης)
Άνδρες Κ20 6χλμ.: Πέτρος Παπαϊωάννου (Πανελλήνιος ΓΣ), Οδυσσέας Κίκας (ΓΣ Εθνικός), Αθανάσιος Ζυγούρης (ΣΑΚΑ)
Γυναίκες Κ20: 4χλμ.: Μαρία Κάσσου (Πανναξιακός), Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΝΓΣ Ηρακλής)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο