Puma Deviate Nitro 2

Το ξεχωριστό μοντέλο της Puma επιστρέφει με ανανεωμένες τεχνολογίες για αξεπέραστες επιδόσεις!

Share
Puma deviate nitro 2

Η κορυφαία αθλητική εταιρεία, PUMA, ανάβει για άλλη μια φορά τη φλόγα στον χώρο του running με το Deviate Nitro 2. Δίνοντας έμφαση στις υψηλές αποδόσεις, την ταχύτητα και την καινοτομία, το νέο δρομικό παπούτσι αποτελεί το τέλειο fit για όλους τους elite αθλητές.

Η σπίθα που… ανάβει την αγάπη για το τρέξιμο

Ως βασικό μέρος της καμπάνιας “RUN PUMA”, το Deviate Nitro 2 ανάβει μία σπίθα στους δρομείς παρακινώντας τους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Πιο συγκεκριμένα, το μότο της εκστρατείας, “SPARK CHANGE”, πυροδοτεί την επόμενη γενιά να δημιουργήσει νέες συνήθειες και να καταρρίψει κάθε ρεκόρ. Σε αυτήν την ανάγκη έρχεται να απαντήσει το Deviate Nitro 2, με τεχνολογίες και σχεδιασμούς που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Είτε πρόκειται για μικρές αποστάσεις, είτε για μαραθωνίους και ultras, το Deviate Nitro 2 έρχεται για να σας προσφέρει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά για μέγιστες επιδόσεις σε κάθε προπόνηση. Από αυτά ξεχωρίζει ο συνδυασμός του νέου αφρού NITRO Elite και του ανακατασκευασμένου PWRPLATE που δημιουργούν μία καινοτόμα κατασκευή με μοναδικό γνώμονα το βέλτιστο και άνετο run.

Καινοτόμες τεχνολογίες που θα βρείτε στο Deviate Nitro 2

PWRPLATE: Το αναβαθμισμένο carbon plate ή αλλιώς “PWRPLATE” έχει σχεδιαστεί από 100% ίνες άνθρακα και λειτουργεί ως μοχλός για μεγαλύτερη ώθηση κατά το toe-off.

NITRO & NITRO Elite: Ο premium αφρός NITRO Elite και ο κλασικός αφρός NITRO προσδίδουν βελτιωμένη απόκριση και υψηλή επιστροφή ενέργειας (74-80%). Επιπλέον, η τεχνολογία προσφέρει μέγιστη αντικραδασμική προστασία σε ένα ελαφρύ πακέτο (35% πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του).

PUMA Deviate Nitro 2

PWRTAPE: Η τεχνολογία PWRTAPE στοχεύει στην στρατηγική ενίσχυση, (για μεγαλύτερη αντοχή) και στην υποστήριξη του τρεξίματος στις στροφές. Επίσης, περιέχει ανακλαστικά στοιχεία, για ορατότητα 360 μοιρών και τρέξιμο σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

PUMAGRIP: Η τεχνολογία PUMAGRIP προσθέτει σταθερότητα σε κάθε σας βήμα, χάρη στο ανθεκτικό καουτσούκ της εξωτερικής σόλας. Με 31,6% μεγαλύτερη αντιολισθητική προστασία σε σχέση με τους προκάτοχούς του, η τεχνολογία συμβάλει δραστικά για ένα effortless run.  

PUMA Deviate Nitro 2

Που θα το βρείτε

Θα βρείτε το νέο Deviate Nitro 2 ηλεκτρονικά, στα PUMA stores (Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα, Ευαγγελιστρίας 8, Αθήνα και Attica City Link, Πανεπιστημίου 9) και σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο