Αγώνας WKND Warriors στο Μαρκόπουλο

Την Κυριακή 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας εμποδίων WKND Warriors.

Share

Την Κυριακή 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το WKND Warrios, μία διαδρομή εμποδίων, στο Μαρκόπουλο.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Το WKND Warriors είναι μία διαδρομή εμποδίων που ο καθένας μπορεί να πάρει μέρος. Δεν είναι αγώνας, είναι μια μοναδική εμπειρία και ο τερματισμός ένα προσωπικό επίτευγμα! Προσφέροντας επιλογές για κάθε αθλητικό επίπεδο, σκοπό έχει να ενθαρρύνει την ομαδική δράση σε μια πιο ολοκληρωμένη άσκηση. Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, η αρένα Cross Country στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλου θα μεταμορφωθεί σε ένα χώρο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές με εντυπωσιακά εμπόδια, φυσικά και τεχνητά, που θα κόψουν την ανάσα!  Χιλιάδες άνθρωποι που αναζητούν την περιπέτεια και διψούν για νέες προκλήσεις θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα όρια τους! 

Πρόκειται για μια διαδρομή ανώμαλου εδάφους, μήκους 5 χλμ. και με τουλάχιστον 17 εμπόδια, η οποία εκμεταλλεύεται την αρένα  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δίνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στο χώρο και το περιβάλλον, τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν οι συμμετέχοντες είναι εμπνευσμένα από τα εμπόδια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, νέα προσαρμοσμένα εμπόδια που χρησιμοποιούν στοιχεία του χώρου αλλά και εμπόδια αποκλειστικά κατασκευασμένα για το WKND Warriors. Τερματίζοντας την διαδρομή, μουσική, φαγητό και άφθονη μπύρα περιμένουν τους συμμετέχοντες να διασκεδάσουν και γιορτάσουν την επιτυχία τους!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, άλλωστε ένα ενθουσιώδες κοινό είναι η καλύτερη εμψύχωση για τους συμμετέχοντες. Οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν τους WKND Warriors σε όλο το μήκος της διαδρομής, να απολαύσουν την ομορφιά του τοπίου αλλά και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία δίνοντας τον δικό τους παλμό!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο