Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του IRONMAN 70.3 Vouliagmeni

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

Share

Σήμερα (Παρασκευή 21 Οκτωβρίου) γίνεται η έναρξη του κορυφαίου τριαθλητικού αγώνα IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece μία συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της ΕΥ ΖΗΝ Greece!

Για την ασφάλεια των αθλητών μας θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους όπου διεξάγονται οι δρομικοί αγώνες και συγκεκριμένα:

Σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 18.00, ξεκινάει ο πρώτος αγώνας και μπορούν όλοι ηλικίας 16ετών και άνω να τρέξουν μαζί μας στον αγώνα Under Armour Night Run στην Ακτή της Βουλιαγμένης.

Από τις 17:45 έως τις 19:15, για τον αγώνα Under Armour Night Run στην Ακτή της Βουλιαγμένης, θα αντιστραφούν τα κυκλοφοριακά ρεύματα στις οδούς Απόλλωνος και Λητούς στη Βουλιαγμένη και το ένα ρεύμα θα παραμείνει για τη διέλευση των δρομέων. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο άλλο ρεύμα με τη συμβολή της τροχαίας και οι δρομείς παρακαλούνται να οδηγούν προσεκτικά για την ασφάλεια των αθλητών. Παρακαλούμε να μην σταθμεύσετε τα οχήματα σας Οδούς Απόλλωνος, Λητούς, Δημ. Λαμπράκη & Ηλίου από τις 17:00 έως 19:00. 

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο κύριος αγώνας, το μεγάλο τριαθλητικό γεγονός Ironman 70.3 Vouliagmeni ,Greece με ώρα εκκίνησης 8.00 το πρωί στο Yabanaki Varkiza Resort. Οι περίπου 2.000 αθλητές μας θα κολυμπήσουν, θα ποδηλατίσουν και θα τρέξουν στο απέραντο γαλάζιο της Αθηναικής Ριβιέρας.

Από το πρωί της Κυριακής θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ των περιοχών Βάρκιζας και Αναβύσσου από τις 07:45-14:00 και στον αγώνα τρεξίματος από τις 9:00-17:00 μεταξύ Βάρκιζας και Βουλιαγμένης. Οι ρυθμίσεις αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων και στις δύο λωρίδες στις αναφερόμενες διαδρομές κατά τις αναφερόμενες ώρες.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για όσα σημεία δεν διαθέτουν εναλλακτική διαδρομή, θα υπάρξει πρόβλεψη για τη χρήση λωρίδας έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) με συνοδεία περιπολικού.

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, προτείνουμε να προσέλθουν μέχρι τις 7:30 π.μ. (πριν την έναρξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) και να σταθμεύσουν είτε στο πάρκινγκ Αθλητών & Επισκεπτών είτε σε οποιοδήποτε σημείο στην πλευρά της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Βάρκιζα.

Όσοι θα παρευρεθούν μετά τις 7:30 μπορείτε να σταθμεύσετε σε οποιοδήποτε σημείο κοντά στην Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η ΕΥ ZHN Greece ευχαριστούν θερμά τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, για την μέχρι τώρα συμβολή της, τόσο σε έμψυχο δυναμικό και μέσα, καθώς και της ενσωμάτωσης σε τακτικό και επιχειρησιακό επίπεδο χρήσης σύγχρονων εφαρμογών πληροφορικής.

Επιπλέον ενημερώνουμε πως το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 9:00, εντός της Ακτής Βουλιαγμένης, ο αθλητισμός γίνεται παιχνίδι για τους μικρούς μας ήρωες ηλικίας 6 – 12 ετών που θα τρέξουν (400m – 1,2Km), θα χορέψουν, διασκεδάσουν και συμμετέχουν σε facepainting δραστηριότητες! Για το συγκεκριμένο αγώνα δεν θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι διοργανωτές του Ironman 70,3 Vouliagmeni ευχαριστούν όλους τους κατοίκους της περιοχής για την κατανόηση τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα Under Armour Night Run & Ironman 70.3 Voulagmeni, Greece μπορείτε να βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος 2024: Οι νικητές
Αναγνώστου και Μαρινάκου οι μεγάλοι νικητές – Δείτε όλες τις τριάδες
Με επιτυχία το LAWYERS’ RUN for Children
Μήνυμα αισιοδοξίας και κοινωνικής αλληλεγγύης έστειλε ο νέος αγώνας
Έγινε ο αγώνας στο Αγχαίο Όρος
Δείτε αποτελέσματα και το Δελτίο της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο