3ο Energy Run Λακατάμιας

Νέο ρεκόρ συμμετοχών στον αγώνα

Share
3ο Energy Run Λακατάμιας - εκκίνηση

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο αγώνας 3ο Energy Run Λακατάμιας το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κύπρο. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

3ο Energy Run Λακατάμιας – Ανακοίνωση

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η τρίτη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου Energy Run Λακατάμιας ξεπερνώντας τους 800 δρομείς σε όλους τους αγώνες. Η εκδήλωση  διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 9 Οκτωβρίου και αγώνες δρόμου  5χλμ και 10 χλμ και παιδικό αγώνα 1000 μέτρων. Διοργανωτές των αγώνων ήταν ο Δήμος Λακατάμιας με τη  συνεργασία της Running in Cyprus.

3ο Energy Run Λακατάμιας - Μάριος Γεωργίου
Ο Μάριος Γεωργίου δίνει το έπαθλο στον παιδικό αγώνα.

Την εκκίνηση των αγώνων δρόμου 5χλμ και 10χλμ έδωσε η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ. Φωτούλλα Χατζήπαπα ενώ την εκκίνηση του παιδικού αγώνα έδωσε ο ο πρωταθλητής μας Μάριος Γεωργίου ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Munich2022. Μέρος των εσόδων από τα δικαιωμάτα συμμετοχών των δρομέων θα δοθεί για οικονομική στήριξη του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Τοξότης».  

Όλοι οι τερματίσαντες δρομείς τιμήθηκαν με εντυπωσιακά αναμνηστικά μετάλλια τα οποία είχαν ανάγλυφο το αλακάτι σήμα-κατατεθέν της Λακατάμιας και παρέλαβαν την επίσημη τεχνική φανέλλα των αγώνων που επίσης έφερε στο μπροστινό της μέρος τυπωμένο το αλακάτι. Στο χώρο του Πάρκου Αγίου Γεωργίου από τις 8:00 μέχρι τις τις 10:00 το πρωινό που διήρκησε η εκδήλωση δημιουργήθηκε μια πανηγυρική και εορταστική ατμόσφαιρα με live link από το Active Radio.   

3ο Energy Run Λακατάμιας - γυναίκες νικήτριες

Οι νικητές

Την 1η θέση στα 10χλμ. αντρών κατέκτησε ο Ιρλανδός δρομέας Conor McCauley του δρομικού σωματείου Leevale AC με τον εξαιρετικό χρόνο 33:06 ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε η Έλια Ιωάννου του δρομικού σωματείου Dro.Me.A. Racing με τον επίσης εξαιρετικό χρόνο με χρόνο 38:12.

Στα 5χλμ. αντρών την 1η θέση κατέκτησε ο δρομέας Γιώργος Τοφή του Γυμναστικού Συλλόγου Ευαγόρας (ΓΣΕ) με χρόνο 15:44 ενώ πρώτη στις γυναίκες τερμάτισε η Μαρία Σωτηρίου επίσης του δρομικού σωματείου Dro.Me.A. Racing με χρόνο 19:43.

Το έπαθλο για τη πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή και στους δύο αγώνες των 5χλμ και 10χλμ (λήφθηκε υπόψη ο αριθμός των δρομέων που τερμάτισαν τους αγώνες) κέρδισε  η ομάδα του Γυμνάσιο-Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ με συνολικά 43 δρομείς ενώ στη δεύτερη θέση με πολύ μικρή διαφορά ήταν η ομάδα τους δρομικού σωματείου Dro.Me.A. Racing με συνολικά 39 δρομείς.  

Ο Δήμος Λακατάμιας και η Running in Cyprus ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς για τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους και συγκεκριμένα την εταιρεία Πετρελαιοειδών STAROIL, την εταιρεία Kentis Trading Co Ltd, την εταιρεία D. Photiou Ltd – FALKEN TYRES, την Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ, τις Υπεραγορές Ιωαννίδης, την εταιρεία Pissis Ltd, την εταιρεία Papantoniou Home Appliances, την BIOFREEZE, την Scaffolding Solutions, την DHL Express Cyprus καθώς επίσης και την COROS Cy.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο