Πάρε το αγαπημένο σου Polar με έκπτωση

Ειδική έκπτωση -15% στα αθλητικά ρολόγια Polar για τους αναγνώστες του Runner Magazine

Share
Ειδική έκπτωση -15% στα αθλητικά ρολόγια Polar για τους αναγνώστες του Runner Magazine
Ειδική έκπτωση -15% στα αθλητικά ρολόγια Polar για τους αναγνώστες του Runner Magazine

Τα προϊόντα Polar αποτελούν ένα συνδυασμό ανθεκτικού σχεδιασμού και κορυφαίων προπονητικών λειτουργιών ικανών να σας συνοδεύσουν ακόμα και στις πιο δύσκολες και επικές προπονήσεις. Είναι ο ιδανικός σύμμαχος που θα σας βοηθήσει να προπονείστε πιο έξυπνα, να κοιμάστε καλύτερα & να βρείτε την ισορροπία στη ζωή σας, όποια και αν είναι η παρούσα φυσική σας κατάσταση.

Παρακολουθήστε τα δεδομένα σας να ζωντανεύουν σε μια εκτενή ανάλυση της προπόνησης σας με πολλαπλά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τις αποδόσεις σας.

Ειδικά για μέλη του Runner Magazine η Polar εξασφάλισε για το χρονικό διάστημα 30/9 έως 14/10 εκπτωτικό κουπόνι έκπτωση -15% σε όλα τα προϊόντα του site τους. Το κουπόνι σας μπορείτε να το εξαργυρώσετε πριν ολοκληρώσετε τις αγορές σας στο e-shop του Sciencemarket, και ο κωδικός που θα σας εξασφαλίσει την έκπτωση είναι runnermagazine15.

Οργανώστε τις αγορές σας και επωφεληθείτε των ειδικών τιμών. 

Δείτε όλα τα διαθέσιμα ρολόγια και τα βασικά τους χαρακτηριστικά στο site και αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Οργανισμό Science Technologies στα τηλέφωνα : 210 9690592-4.

Νέα ρεκόρ, νέοι στόχοι με σύμμαχο τα προϊόντα Polar!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο