Προπονητική Εσπερίδα – Kastraki Trail 2022

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Προπονητική Εσπερίδα - Kastraki Trail 2022

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης για την Προπονητική Εσπερίδα που έγινε στο πλαίσιο του Kastraki Trail.

Προπονητική Εσπερίδα – Kastraki Trail 2022

Προπονητική Εσπερίδα στα πλαίσια της προετοιμασίας του Kastraki Trail πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ “ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ” στις 29/09/2022 από τον ΣΔΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ σε συνεργασία με την Γ.Ε. Γρεβενών με θέμα “Άθληση για όλους”. Πλήθος φίλοι αθλούμενοι κάθε ηλικίας προσήλθαν στο χώρο του αθλητικού κέντρου και άκουσαν τις συμβουλές των προπονητών Παπανίκου Βαγγέλη ( ο προπονητής που ανέδειξε τον Μίλτο Τεντόγλου) και του Δρουδάκη Αλέξανδρου ( ταμίας μας και δρομέας αποστάσεων).

Οι εξαιρετικοί προπονητές της Γ.Ε. Γρεβενών ανέλυσαν πώς πρέπει να γυμναζόμαστε δια βίου ώστε να το απολαμβάνουμε με ασφάλεια και κυρίως χωρίς τραυματισμούς. Επίσης αναφέρθηκαν στις μορφές της διαλειμματικής προπόνησης την σωστή προθέρμανση και αποθεραπεία και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Η διάλεξη είχε κυρίως θεωρητικό χαρακτήρα και ανανεώθηκε το συντομότερο για το πρακτικό κομμάτι. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν και ιδιαίτερα τους δύο προπονητές.       

Προπονητική Εσπερίδα - Kastraki Trail 2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ “KASTRAKI TRAIL”

Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνονται και οι εγγραφές για τον αγώνα μας στις 23/10 Kastraki Trail. Πλήθος φίλων μας από πολλά μέρη της Ελλάδας δηλώνουν συμμετοχή στον αγώνα που έμεινε στη μνήμη όσων συμμετείχαν για την απίστευτη ομορφιά της διαδρομής, τον μικρό βαθμό δυσκολίας, την αμέριστη αγάπη των διοργανωτών, εθελοντών και όλων όσων συμμετέχουν σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τους πρώτους που δήλωσαν συμμετοχή είναι φίλοι από Κύπρο και Γερμανία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο