Προσφορές διαμονής και μετακίνησης για τους συμμετέχοντες του Roads to Rhodes Marathon

Συνεχίζονται οι εγγρφές για τον Μαραθώνιο της Ρόδου

Share

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 3ο Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου που θα γίνει την Κυριακή 17 Απριλίου και διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., έχει ήδη αρχίσει.
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει την επίσημη έγκριση της AIMS και της IAAF που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και τη διεθνή αναγνώριση του αγώνα, καθώς και της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ που έχει εντάξει στο επίσημο καλεντάρι του τον αγώνα.

H Oργανωτική Επιτροπή εξασφάλισε μία σειρά από προσφορές για την καλύτερη και οικονομικότερη μετάβαση στη Ρόδο αλλά και για τη διαμονή στο νησί. Η Blue Star Ferries, με τα πιο υπερσύγχρονα καράβια στο στόλο της, είναι ο επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών στο λιμάνι της Ρόδου, παρέχοντας έκπτωση 50% σε καμπίνες και οικονομική θέση και 30% στα αυτοκίνητα, από Πειραιά, Σύρο, Κω, Λέρο, Κάλυμνο για Ρόδο. Για κράτηση πατήστε εδώ.

Η Αegean Air είναι επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών του Μαραθωνίου Ρόδου και έχει καθημερινά τακτικές πτήσεις για τη Ρόδο. Εδώ μπορείτε να κλείσετε την πτήση σας.

Για τη διαμονή σας στο Νησί, υπάρχουν πολλές και εξαιρετικές προσφορές που ικανοποιούν όλα τα γούστα και αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες και μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Στη φετινή διοργάνωση, οι διαδρομές ανανεώθηκαν και όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν και θα καταλήξουν στο κέντρο της πόλης περνώντας από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου. Θα διεξαχθούν αγώνες 5 χλμ., 10 χλμ. και  Μαραθώνιος, αλλά και αγώνας 1.000 μ. για τους μικρούς μας φίλους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν ενέργεια στο Pasta Party της προηγούμενης ημέρας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για τους ενδιαφερόμενους και μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ηλεκτρονικά από το MyNextRun είτε μέσω e-mail ακολουθώντας τις οδηγίες στο Roadstorhodes.com.

Η λήξη της προθεσμίας εγγραφών είναι στις 10 Απριλίου 2016.

Ο μεγάλος επίσημος χορηγός του αγώνα θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα Απλώς, από τη Ρόδο, είναι Χορηγός του Παιδικού Αγώνα. Χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το Sheraton Rhodes Resort.

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ είναι ο Χορηγός Εθελοντισμού στηρίζοντας τους εθελοντές μας, ενώ τα βραβεία και μετάλλια του αγώνα είναι προσφορά του Αθλοθέτη μας, Hhotels

Εγγραφείτε τώρα: Roadstorhodes.com
Μείνετε συντονισμένοι:
Facebook.com/roads2rhodes
Twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram.com/roadstorhodes

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
LADIES RUN 2023: Ο ομορφότερος αγώνας της χρονιάς έρχεται...
Στις 29 Οκτωβρίου δίνουμε όλες οι δρομείς ραντεβού στην Astir Beach
26 χρόνια ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής
Γενέθλια για τον γνωστό δρομικό σύλλογο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο