Εκδρομή του ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνα στο Αγρίνιο

Συμμετοχή του συλλόγου στον 14ο Ημιμαραθώνιο δρόμο «Μιχάλης Κούσης»

Share
ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος λογότυπο

Ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνα θα πραγματοποιήσει εκδρομή στο Αγρίνιο για συμμετοχή των μελών του στον 14ο Ημιμαραθώνιο δρόμο «Μιχάλης Κούσης».

Εκδρομή του ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνα στο Αγρίνιο

Ομαδική Εγγραφή και εκδρομή του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ με ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ και ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ στον Ημιμαραθώνιο Αγρινίου ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ.

Ο Τελμησσός διοργανώνει εκδρομή και ομαδική συμμετοχή για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Μιχάλης Κούσης» και αγώνα 5 χλμ στο Αγρίνιο στις 23 Οκτωβρίου 2022, θέλοντας να τιμήσει τον Μεγάλο Έλληνα Πρωταθλητή του Μαραθωνίου Δρόμου, αείμνηστο Μιχάλη Κούση.

Η διοργάνωση του αγώνα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ πούλμαν για τη μεταφορά μας. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ, καθώς και ενα γεύμα την παραμονή του αγώνα.

Η διαμονή μας θα ειναι στο Αγρίνιο το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 με έκπτωση 50% ανα άτομο και το κόστος υπολογίζεται περίπου στα 15 ευρω ανά άτομο.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 11:30 πμ από το Δημαρχείο της Νέας Μάκρης με ενδιάμεσο σταθμό από την πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω και ώρα 12:30 για την εξυπηρέτηση φίλων συναθλητών απο τις περιοχές της Αθήνας.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε την προκήρυξη που ακολουθεί και να κάνετε ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στείλτε μας το όνομά σας στο μεηλ του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ ([email protected]) ή στο messenger για να σας γράψουμε στη λίστα των επιβατών.

Για διευκρινίσεις και ερωτήσεις στείλτε επίσης μήνυμα στο μεηλ ή στο messenger. Εναλλακτικά στο τηλ της υπεύθυνης της εκδρομής, Ελευθερίας Δημαντώνη (6944445080).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλες επιδόσεις στις γυναίκες στο Βερολίνο - Νικήτρια η Assefa Tigist
Φοβερή κούρσα και στις γυναίκες στο Βερολίνο
Ποια είναι η Assefa Tigist
Γνωρίστε τη μεγάλη νικήτρια του BMW Berlin Marathon 2022
Κυριακίδεια 2022: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα της Φιλοθέης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο