Το GU Energy Gel «Χορηγός Ενέργειας» στον Oropos Seaside Race 2022

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης για τη συνεργασία με την GU Energy Greece

Share
Oropos Seaside Race 2022 - gu

Η Οργανωτική Επιτροπή του Oropos Seaside Race 2022 ανακοινώνει την συνεργασία με την εταιρεία GU Energy Greece που θα είναι ο «Χορηγός Ενέργειας» του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Τα ενεργειακά Gel της GU περιέχουν σημαντικές ποσότητες υδατανθράκων που δίνουν άμεσα ενέργεια, αλλά και βιταμίνες, αμινοξέα και ηλεκτρολύτες για την καλύτερη ενυδάτωση και απόδοση του αθλητή. Τα GU είναι από τα πιο αγαπημένα Gel των δρομέων σε όλο τον κόσμο που τα καταναλώνουν σε αγώνες των 10χλμ., Ημιμαραθώνιο, Μαραθώνιο, αλλά και σε αγώνες υπεραποστάσεων, αγώνες τριάθλου ironman κ.ά. Επιπλέον, δεν περιέχουν γλουτένη και είναι κατάλληλα για χορτοφάγους.

Όλα τα προϊόντα της GU Energy Labs είναι συμβατά με όλους τους παγκόσμιους anti-doping φορείς όπως η WADA, η USADA, η UCI, φέρουν την πιστοποίηση INFORMED CHOICE και έχουν γνωστοποιηθεί στον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GU

Η εταιρεία GU Energy Labs έχει έδρα το Berkeley της California στις ΗΠΑ. Είναι η εταιρεία που ίδρυσε την κατηγορία των Ενεργειακών Gel, παρουσιάζοντας το πρώτο original Energy Gel το 1993. Η σταθερή και συνεχής προσήλωσή της στην καινοτομία, έχει καταστήσει την GU Energy Labs πρωτοπόρο στην κατηγορία της με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά.

Από το 1993 η GU Energy Labs έχει τροφοδοτήσει αμέτρητους αθλητές σε προσωπικά ρεκόρ (PRs) μέσω των καινοτόμων Gels, Chews, Drinks, Capsules, Stroopwafels και Electrolyte Tablets της. Τα προϊόντα GU είναι συνώνυμα με τους αθλητές αντοχής παγκοσμίως, παρέχοντάς τους ενέργεια επιστημονικά αποδεδειγμένη και δοκιμασμένη από κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας, επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας www.GUenergy.gr και μάθετε τα νέα της GU Energy Greece στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/GUEnergyGreece Tηλ. Επικοινωνίας 210-6436378.

Για πληροφορίες και εγγραφές στον αγώνα, επισκεφθείτε την σελίδα της διοργάνωσης στο https://www.oroposseasiderace.gr/.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο