H σχολή επιβίωσης «Survival Expeditions Camp» τώρα και στην Αθήνα!

Διήμερο σεμινάριο επιβίωσης στην Πάρνηθα στις 16-17 Απριλίου

Share

Η σχολή επιβίωσης Survival Expeditions Camp στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει το αίτημα πολλών φίλων της που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, «αφήνει» προσωρινά τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο και διοργανώνει για τις 16 και 17 Απριλίου, διήμερο σεμινάριο (χωρίς διανυκτέρευση) στην Πάρνηθα. Το σεμινάριο αυτό θα είναι θεματικό, με κύρια αντικείμενα τη φωτιά και το κατάλυμμα. Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα θα διδαχθούν τρόποι ανάματος φωτιάς με τριβή ξύλων (μέθοδος «τόξο-τρυπάνι/bow drill») και κρούση λίθων (μέθοδος «flint and steel»). Παράλληλα, θα εξεταστεί η σωστή προετοιμασία φυσικών προσαναμμάτων (ίσκα), καθώς και η αναγνώριση-εξεύρεση κατάλληλων πυρόλιθων. Τη δεύτερη ημέρα θα ακολουθήσει κατασκευή αυτοσχέδιων καταλυμμάτων-καταφυγίων.
Το σεμινάριο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα για μια διδακτική, ευχάριστη και εποικοδομητική εξόρμηση Σαββατοκύριακου.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.survexcamp.com καθώς και στη σελίδα στο Facebook: Survival Expeditions CAMP.

Οι υπεύθυνοι της σχολής μας προτρέπουν σχετικά:
«Γεννιέσαι, μεγαλώνεις, σπουδάζεις, κάνεις όνειρα, δημιουργείς οικογένεια, και ξαφνικά … χάνεις τα πάντα, επειδή δεν μπορείς να ανάψεις μια φωτιά για να σώσεις τη ζωή σου. Εκπαιδεύσου, προετοιμάσου, γίνε ολοκληρωμένος και ολοκληρωμένη, ανεξάρτητος και ανεξάρτητη. Be a hard guy to die! Μυήσου στον περιπετειώδη κόσμο της επιβίωσης και μάθε από ειδικούς εκπαιδευτές πώς να βρίσκεις νερό εκεί που δεν υπάρχει, πώς να προσανατολίζεσαι με τ’ άστρα, πώς να βρίσκεις την τροφή σου στην ερημιά και άλλα πολλά. Επισκέψου την μοναδική σχολή επιβίωσης και γνώρισε την Ελλάδα …αλλιώς! Βάδισε σε υπέροχα τοπία και απόκτησε με τον εύκολο τρόπο, την τέχνη και την δεξιότητα που ανέπτυξαν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια πριν.
“You wanna stay alive… learn how to survive!”»

[!%ARTICLE_MODULE_ID:647:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο