ΣΔΥΑ: Φθινοπωρινό ξεκίνημα

Οι δράσεις του συλλόγου για τη νέα σεζόν

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) για τις δράσεις του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

ΣΔΥΑ: Φθινοπωρινό ξεκίνημα

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς  Καλή Εβδομάδα,

Με ιδιαίτερη χαρά αρχίζουμε από σήμερα την επικοινωνία μαζί σας  γνωρίζοντάς σας τις προσεχείς δράσεις μας. Είμαστε βέβαιοι ότι και Εσείς θέλετε να ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σιγά – σιγά στους δρομικούς μας ρυθμούς.

Το καλοκαίρι πέρασε, σήμερα οι αυλές των σχολείων θα γεμίσουν χαμόγελα και χαρούμενες φωνές από μικρούς και μεγάλους μαθητές, Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά – μαθητές να ζήσουν μια χρονιά όμορφη, γεμάτη εικόνες, γνώση δημιουργικές στιγμές που θα γίνουν οι μελλοντικές  αναμνήσεις στο διάβα της Ζωής τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά το ανώνυμο Μέλος του Συλλόγου μας που στέκεται αρωγός δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο προγραμματίζει και θα πραγματοποιήσει τις επόμενες  δράσεις  μέσα στο τρίμηνο Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος 2022.

Όπως ήδη γνωρίζετε οι εγγραφές σας για τον ΑΜΑ και τους αγώνες των 10ΧΛΜ & 5ΧΛΜ έχουν πραγματοποιηθεί. Θα λάβετε/ ή έχετε λάβει  από τον ΣΕΓΑΣ σχετική  ενημέρωση, εάν κάποιος δεν έχει λάβει  μήνυμα παρακαλώ να μας ενημερώσει για να το εξετάσουμε.

Ξεκινήσαμε το Πρόγραμμα Ελεύθερης Προπόνησης στο Πεδίο του Άρεως. Το πρόγραμμα γίνετε κάθε εβδομάδα με την παρουσία Προπονητή.  Μπορείτε να λάβατε μέρος Ανακοινώσεις σχετικά γίνονται μέσω του facebook  του Συλλόγου.

Η πρώτη μας δρομική εξόρμηση έγινε την Κυριακή 11/9 στην Τρίπολη, Μέλη μας έλαβαν  μέρος στον 23ο Κολοκοτρώνειος Δρόμος  προς τιμή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και της Άλωσης της  Τριπολιτσάς. Ο  ιστορικός αγώνας πραγματοποιήθηκε μετά από αρκετά χρόνια που είχε ανασταλεί. Ο διοργανωτής  ΣΔΥ Τρίπολης κατέβαλλε προσπάθειες και μας χάρισε μια όμορφη διοργάνωση, σε μια ηλιόλουστη ατμόσφαιρα όπου ζήσαμε ανάμεσα στα χαρούμενα πρόσωπα των συμμετεχόντων δρομέων και τα ακούσματα από τα Δημοτικά τραγούδια του τόπου μας.

Η επόμενη δρομική μας εξόρμηση θα γίνει την Κυριακή 25/9  στην Ανατολική Μάνη, θα λάβουμε μέρος στον αγωνιστικό Δόλιχο Δρόμο (50 σταδίων) ΙΣΣΩΡΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ,  σας γνωρίζουμε ότι κάνουμε Ομαδική εγγραφή, οι εγγραφές θα κλείσουν  την  Τρίτη 20/9. Πληροφορίες στο 210 3625168 ή στο 210 5245 403.

Το διήμερο 30/9 – 1/10 ο ΣΔΥ Αθήνας θα σταθεί αρωγός στην διοργάνωση του 40ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ  υποστηρικτική Ομάδα 6 ατόμων θα στελεχώσουν τον σταθμό Νο 45 στο Καπαρέλιον. Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί υποχρέωσή του την συμμετοχή της Εθελοντικής του ομάδας  από το ξεκίνημα της διοργάνωσης του αγώνα πριν 40 χρόνια.

Σπάρταθλον ένας Διεθνής αγώνας ένας αγώνας Μοναδικός που μέσα του είναι κλεισμένη η λέξη του ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Θα πραγματοποιήσουμε την 2η Αιμοδοσία για το 2022 την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, η Κινητή Μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, θα βρίσκεται στα γραφεία του ΣΔΥ Αθήνας, Γραβιάς 9-13 που θα γίνει η αιμοληψία με σειρά ραντεβού τα οποία θα έχουμε κλείσει τηλεφωνικά εκ των προτέρων. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Σας γνωρίζουμε ότι προσεχώς θα ανακοινώσουμε την Προκήρυξη του 40ου Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ που θα γίνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.

Γνωρίζουμε στα Μέλη μας που είναι Ταμειακώς τακτοποιημένα για το 2022  και επιθυμούν να λάβουν μέρος στον 40ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ που θα γίνει στις 27/11/2022 στην διαδρομή Αγ. Κοσμάς –Γλυφάδα & επιστροφή Αγ. Κοσμάς ότι θα έχουν δωρεάν  συμμετοχή.  Η   Εγγραφή τους θα γίνει  μόνο μέσω του Συλλόγου.

Τον μήνα Οκτώβριο θα ξεκινήσουμε μια νέα δραστηριότητα για τα Μέλη μας επίσης σύμφωνα με ανακοινώσεις διαφόρων φορέων θα συμμετάσχουμε με εκδρομικές εξορμήσεις σε αγώνες της περιφέρειας.

Θα γίνετε τακτική ενημέρωση σχετικά με διάφορα δρώμενα που θα ακολουθήσουν.

Αγαπητά Μέλη θα είμαστε στα γραφεία μας κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη απόγευμα είναι χαρά μας να σας βλέπουμε στον ξεχωριστό χώρο μας

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Σας  περιμένουμε

Πληροφορίες στο 210 5245 403 κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη από τις 5μμ μέχρι τις 7μμ.

Αθήνα 12-9-2022
Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο