New Balance Fresh Foam X More v4

Η επιλογή για τους δρομείς που θέλουν περισσότερα

Share
NewBalance Fresh Foam X More v4

Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε αυτόν τον κόσμο είναι πως τα πάντα αλλάζουν. Τα αθλητικά παπούτσια αναβαθμίζονται, οι τάσεις καταλαμβάνουν χώρο στις προτιμήσεις και ο κόσμος ικανοποιεί την περιέργειά του με τη δοκιμή του νέου και πιο εξελιγμένου.

Όχι πολύ πριν, ένα αθλητικό παπούτσι υπεραποστάσεων θα κέντριζε την προσοχή των δρομέων ως κάτι παράδοξο, υπερβολικά εξειδικευμένο, για λίγους και κάπως ανορθόδοξους αθλητές που μπορούν και τρέχουν εικοσιτετράωρα. Αυτό δεν ισχύει πια.

Η λύση είναι εδώ προσφέροντας τα προσόντα ενός αθλητικού παπουτσιού μεγάλων αποστάσεων σε υπερθετικό βαθμό. Ο λόγος, φυσικά, για το ολόφρεσκο Fresh Foam X More v4, το μοντέλο που, πλέον, αποτελεί την κορωνίδα της New Balance στην απορρόφηση κραδασμών.

Πλούσιος αφρός για αξεπέραστη άνεση

Ο… πλουσιοπάροχα τοποθετημένος αφρός τεχνολογίας Fresh Foam X  είναι τόσο η υπογραφή του brand στις τεχνολογίες απορρόφησης και διεθνώς αναγνωρισμένος για την αποδοτικότητά του, όσο και αυτό που ξεχωρίζει στη σιλουέτα του More v4. Η κατασκευή του, όμως, δεν ξεκινά και τελειώνει στον αφρό, αλλά αντίθετα εστιάζει σε μια εμπειρία άνεσης 360°, με άνω μέρος που διαθέτει ζώνες υποστήριξης και ευρείας διαπνοής, διακεκομμένη σόλα σχεδιασμένη από δεδομένα αθλητών και ανακλαστικές επικαλύψεις.  

NewBalance Fresh Foam X More v4

Η επιλογή για τους δρομείς που θέλουν περισσότερα

Το Fresh Foam X More v4 είναι εδώ για να προσφέρει περισσότερα και σχεδιάστηκε για τους δρομείς που πάντα ήθελαν αυτό το κάτι παραπάνω. Τα περισσότερα χιλιόμετρα, την περισσότερη άνεση, το ακόμη πιο μαλακό πάτημα, τη δυνατότητα για πιο συχνή χρήση… ή απλώς να τρέξουν περισσότερο! Και η New Balance τους άκουσε.

Δείτε τα χαρακτηριστικά του και κάνετε ένα δικό σας!

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά έρχεται στα 300γρ. για τον άνδρα και 254γρ. για τη γυναίκα, ενώ το drop του είναι στα 8mm.

Θα βρείτε το Fresh Foam X More v4  σε όλα τα καταστήματα New Balance, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

NewBalance Fresh Foam X More v4
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Πιστοποιητικά συμμετοχής-επίδοσης & προσωποποιημένες φωτογραφίες
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο