Η Intersport και η Saucony σας προσκαλούν στο 3ο Run Together

Την Κυριακή 10 Απριλίου ο αγώνας fun 3ο Run Together στο ΟΑΚΑ

Share

Το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” έρχεται και φέτος, για 3η φορά, στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 10 Απριλίου.

Η διοργάνωση καλεί όλους τους δρομείς ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση, να απολαύσουν το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σ’ ένα μοναδικό running event, «φτιαγμένο» για την παρέα. Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουν όλοι μαζί, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουν τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό τους ή το παιδί τους να περάσουν όμορφα, τρέχοντας. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος.

Φέτος το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” ανανεώνεται και θα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, καθώς θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν πολλές, νέες εκπλήξεις και δώρα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του τερματισμού και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Η εκκίνηση του 3ου “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 10 το πρωί, με 2 διαδρομές, των 3 και 6χλμ.
Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν  να αποτελούνται από 2 άνδρες ή γυναίκες (ίδιου φύλου ή μικτά) ή από 1 ενήλικα κι 1 παιδί.

Στο χώρο του τερματισμού όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα τεχνολογία “EVERUN” της SAUCONY. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ΔΩΡΕΑΝ εξειδικευμένες υπηρεσίες, INTERSPORT Footscan, για να μάθουν την μορφολογία του πέλματός τους. Ακόμα, η INTERSPORT Dynamic Analysis αναλύει την κίνησή σας την ώρα που τρέχετε και καταγράφει τις επιβαρύνσεις που δέχεται το πέλμα σας. 

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

Με μόλις 10€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό!

#RUNTOGETHER
www.facebook.com/RunTogetherGR    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο