H Suunto στην έκθεση «Ελλήνων Κόσμημα 2016»

Κορυφαία ονόματα της Sunnto στο περίπτερό της στo Metropolitan Expo στις 26-29/2.

Share

Η SUUNTO θα συμμετέχει στην 29η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος και Ρολογιών που διεξάγεται από την Παρασκευή 26 μέχρι τη Δευτέρα 29/2/2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Ως ηγέτιδα εταιρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή ρολογιών προηγμένης τεχνολογίας, η SUUNTO δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση κοσμήματος και ρολογιού στην Ελλάδα.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις συλλογές Lifestyle, Outdoor, Sports και Dive της SUUNTO για το 2016 και να ενημερωθούν για τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ρολογιού. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν κορυφαίους αθλητές της SUUNTO, μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Νίκος Κωστόπουλος και Κωνσταντίνος Γκελαούζος και να ενημερωθούν για την πολύτιμη συμβολή των ρολογιών της SUUNTO στην προπόνησή τους.

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα: 10:00-20:00     

Λίγα λόγια για τη SUUNTO
Η SUUNTO γεννήθηκε το 1936 από τον Φιλανδό μηχανικό Tuomas Vohlonen και είναι παγκοσμίως η ηγέτιδα εταιρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή αθλητικών ρολογιών (sports watches), υπολογιστών κατάδυσης και αθλητικών οργάνων (sports instruments).
Τα κεντρικά γραφεία και το εργοστάσιο παραγωγής της εταιρίας βρίσκονται στη  Vantaa της Φιλανδίας. Η SUUNTO απασχολεί περισσότερους από 400 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης οι εταιρίες Salomon, Arc’teryx, Atomic, Wilson, Precor και Mavic.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο