Open Door Run 2022: Συνεχίζονται οι εγγραφές

Στις 25/9 τρέχουμε και στηρίζουμε αυτούς που δεν μπορούν σε έναν ξεχωριστό αγώνα τη Εταιρείας Σπαστικών

Share

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα Open Door Run 2022 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπεμβρίου 2022 και διοργανώνει η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ο αγώνας επιστρέφει μετά από δύο συνεχή χρόνια αναβολών λόγω της πανδημίας και έτσι όλοι μας ετοιμαζόμαστε με ακόμα μεγαλύτερη χαρά να προσφέρουμε τη στήριξή μας κάνοντας αυτό που αγαπάμε, να τρέχουμε. Την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου συναντιόμαστε στην Αργυρούπολη επιλέγοντας έναν από τους αγώνες δρόμου 10 ή 5χλμ., ενώ και οι μικροί φίλοι του τρεξίματος θα μπορούν να αγωνιστούν στην απόσταση των 800μ.

Ο αγώνας OPEN DOOR RUN έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Ενηλίκων, που λειτουργεί στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης  «Πόρτα Ανοιχτή» στην Αργυρούπολη. Το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων προσφέρει δημιουργική απασχόληση σε ενήλικες με βαριάς μορφής εγκεφαλική παράλυση, που σε άλλη περίπτωση θα βρισκόντουσαν απομονωμένοι στα σπίτια τους.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο