1ος Φλυγόνιος Δρόμος – Μεταγωνιστικό δελτίο

Όσα έγιναν στον αγώνα και τα αποτελέσματα

Share
1ος ΦΛΥΓΟΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο του 1ου Φλυγόνιου Δρόμου.

1ος Φλυγόνιος Δρόμος – Μεταγωνιστικό δελτίο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυριακίου “Πολιτιστική Δράση” σε συνεργασία με τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς, υπό την αιγίδα του Δήμου Λεβαδέων, της Κοινότητας Κυριακίου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και με την υποστήριξη της Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς, στις 27/08/2022 διοργάνωσαν τον «1ο Φλυγόνιο Δρόμο» στο Κυριάκι
Βοιωτίας του δήμου Λεβαδέων.

Ο Arnaud Alaterre, ο Φώτης Ρηγόπουλος, η Αλίκη Φουντά και η Βίκυ Ναούμ αναδείχθηκαν πρόσωπα του αγώνα!

Στα 10 χλμ. ο Arnaud Alaterre, δρομέας του AATAC υπερίσχυσε στη μονομαχία με το Γιώργο Μανιώτη του Α.Κ.Ο.Λ. και τερμάτισε νικητής. Επιδόσεις: 39:14 έναντι 39:36. Τρίτος τερμάτισε ο Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος σε 42:24.
Στις γυναίκες η Αλίκη Φουντά αναδείχθηκε νικήτρια με 50:11. Ακολούθησαν 2η η Δήμητρα Καλτσή με 50:28 και 3η η Εμμέλεια Μαρδάκη με 56:31.

Στα 5 χλμ. νικητής ήταν ο Φώτης Ρηγόπουλο του ΑΣΕΔΑΣ με 18:36, 2ος ο Παύλος Βέργος του Μεδεώνα με 18:51 και συμπλήρωσε το βάθρο ο Βαγγέλης Τσαλαφούτας με 20:25.
Στις γυναίκες νίκησε η Βίκυ Ναούμ από τον Ορχομενό και μέλος των AR με 27:07. Δεύτερη τερμάτισε η Κατερίνα Τόλια σε 29:08 και το βάθρο συμπλήρωσε η Ζαχαρούλα Λέντα με 32:01.

Στον αγώνα των 1000μ. συμμετείχαν 80 μαθητές Δημοτικών σχολείων και νικητές αναδείχθηκαν στα αγόρια: 1ος ο αθλητής του Μεδεώνα Γκελεστάθης Χαράλαμπος, 2ος ο Καζάκης Μαξιμιλιανός, 3ος ο Κράλλης Λουκάς και στα κορίτσια: 1η η αθλήτρια του Α.Κ.Ο.Λ. Αργυρίου Δήμητρα, 2η η Παπαγεωργίου Αθανασία και 3η η Δημητρίου Παναγιώτα.

Τερμάτισαν συνολικά 124 δρομείς = 88 άνδρες + 46 γυναίκες. Αναλυτικά – 5km: 30 = 24+6 και 10km: 94 = 64+30. Πλήρη ικανοποίηση προσφέρουν οι αριθμοί με κριτήριο την εποχή (πανδημία, ενεργειακή κρίση, περίοδος διακοπών κ.ο.κ.), συμπληρώνοντας έτσι την εικόνα της επιτυχίας του δρομικού αυτού γεγονότος.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα.

Το Κυριάκι, η γραφική ορεινή κωμόπολη στα 760μ. υψόμετρο, αποδείχθηκε ιδανικό «θέατρο» για αγώνες δημοσίου δρόμου. Η ορθογώνια πλατεία φιλοξένησε τις βασικές διαδικασίες, γραμματεία, εκκίνηση/τερματισμό και απονομές. Η διαδρομή χαραγμένη επί των στενών οδών προσέφερε σε όλους άποψη των τριών αγώνων. Απαρατήρητος δεν πέρασε κανένας δρομέας!!! Οι ντόπιοι χειροκρότησαν αδιάκριτα όλους τους δρομείς.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τη γιατρό του αγώνα, κα Ελευθεριάδου και την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρού περιστατικού υγείας με δρομέα εντός του αγώνα.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Κοινότητας Κυριακίου κο Ιωάννη Λαζάρου, το Δήμο Λεβαδέων, τους αντιδημάρχους κους Ιωάννη Αποστόλου, Μιχάλη Σαγιάννη και Αθανάσιο Καλογριά που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους χορηγούς μας, στους συμμετέχοντες και, φυσικά, στους δεκάδες εθελοντές, που μας βοήθησαν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ο «1ος Φλυγόνιος Δρόμος».

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα τέλη Αυγούστου το 2023!

Δείτε εδώ το βίντεο της εκκίνησης από το STAR Κεντρικής Ελλάδας που ήταν Χορηγός επικοινωνίας.

Διασώστες έσωσαν τη ζωή δρομέα στον 1ο Φλυγόνιο Δρόμο.

Σημ.: Για τη σύνταξη του μεταγωνιστικού δελτίου η διοργάνωση χρησιμοποίησε στοιχεία από το αθλητικό site www.dromikanea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο