Πραγματοποιήθηκε ο 3rd Lepanto Evening Run

Δείτε περισσότερα για τον αγώνα

Share

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο των διοργανωτών:

Με μεγάλη οργανωτική με αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 ο Νυχτερινός αγώνας 3rd Lepanto Evening Run. Η πολύ ζέστη και υγρασία δεν εμπόδισαν τους πολύ καλά προετοιμασμένους δρομείς να σημειώσουν καλές επιδόσεις. Δυσκόλεψε όμως σημαντικά τους λιγότερο μυημένους στους αγώνες δρόμου.

Νικητής στα 9Κμ αναδείχτηκε ο Γιάννης Καρέτσος με 34:18 με δεύτερο το Γιώργο Παναγούλια και τρίτο τον Ευάγγελο Μπατάλη. Στις Γυναίκες, πρώτη η Πρισακάρου Κατερίνα με 39:22 με δεύτερη τη δρομέα του συλλογου μας Σοφία Κάντζου και τρίτη τη Γιώτα Γκασούκα.

Στα 5Κμ νικητής αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Τσαμαδιάς με 18:56 με δεύτερο το Δημήτρη Γουδή και τρίτο το Δημήτρη Μάνο. Στις Γυναίκες, πρώτη η Τριανταφυλλιά Σολάκη με 20:39 με δεύτερη την Ελένη Μπίσκα και τρίτη τη Φωτεινή Πολυδώροπούλου.

Υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή γυναικών στον αγώνα των 5Κμ και υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση που μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το στόχο μας. Συγκεκριμένα στα 5Κμ συμμετείχαν 49 γυναίκες στους 117 τερματίσαντες (ποσοστό 41,9%) ενώ στα 9Κμ 19 γυναίκες  στους 105 τερματίσαντες (ποσοστό 18%)

Η κλήρωση των δώρων των γυναικών έγινε την Τρίτη 23/8/2022 στις 20:00 στο cafe Faces της Ψανης παρουσία το ΔΣ του συλλόγου. Χρησιμοποιήθηκε η εφαρμογή Lucky CageΣυμμετείχαν στην κλήρωση οι 68 κυρίες που ελαβαν μερος στους αγώνες μας. Τα δώρα τους μπορούν να τα δουν σαν σχόλια στις αναρτήσεις στην σελιδα του event στο facebook . Οι νικήτριες να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] για την παραλαβή των δώρων τους.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Ναυπακτίας και τους χορηγούς μας, το cafe Faces και Centro, το Coffee Island, τα καταστήματα Χρυσοχοΐας Φωτης Κατραούρας και τη Νέα Οδό! Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα ήταν εύκολη η διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε φωτος του αγώνα

Φωτογραφίες Lepanto Evening Run 2022 απο το Δημήτρη Ιωάννου Download link https://we.tl/t-5C4hC77mrU

Ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε στον αγώνα. Γραψτε μας σαν σχόλιο τις εντυπώσεις σας με σκοπό την περαιτέρω βελτίωσή του.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο