Νέο RUNNER MAGAZINE 133

Σε βάζει σε κίνηση!

Share
Τεύχος 133 - promo

Έφτασε το νέο RUNNER Magazine 133 τον Αύγουστο για να σε βάλει σε κίνηση στις διακοπές σου, αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου.

Θα το βρεις στο e-shop μας, στα σημεία πώλησης και στα περίπτερα όλης της Ελλάδας από την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Πάρε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τρέχα και κολύμπα!

Το να είσαι διακοπές ή να θέλεις να χαλαρώσεις για καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι θα αφήσεις τη φυσική σου κατάσταση στην τύχη. Στο αφιέρωμα του τεύχους με τη βοήθεια του προπονητή κολύμβησης και εμπειρία στο τρέξιμο, Ηλία Πανέτη, σου παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να κάνεις τη μετάβαση στην κολύμβηση με την ευκαιρία που θα βρίσκεσαι σε κάποια παραλία. Όλες οι απαντήσεις, συμβουλές και ένα προπονητικό πρόγραμμα για έναν εναλλακτικό, διασκεδαστικό, και σίγουρα δροσερό τρόπο εκγύμνασης.

Τεύχος 133 - Αφιέρωμα κολύμπι

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Δημήτρης Θεοδωρακάκος – Πάνος Βλάχος

Η συνάντηση δύο ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους, του γνωστού από τις επιδόσεις του σε ορεινούς αγώνες και μαραθώνιους Δημήτρη Θεοδωρακάκου, και του ταλαντούχου ηθοποιού και δρομέα Πάνου Βλάχου, ήταν κομβική και για τους δύο. Ο εκδότης του Runner Magazine, Νίκος Πολιάς, μιλά μαζί τους για τη μεταξύ τους σχέση, για όλα όσα τους συνδέουν και τους κρατούν μαζί, για το ρόλο της αποτυχίας και τον ορισμό της ευτυχίας, την αξία της κίνησης ως στάσης ζωής και πολλά ακόμα δρομικά και μη.

Τεύχος 133 - συνέντευξη - Θεοδωρακάκος - Βλάχος

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ: Ο καρδιακός φίλος των επιδόσεών σου

Ναι γνωρίζουμε ότι αγαπάς το τρέξιμο. Δεν θα ήθελες, όμως, να πας ένα βήμα παραπέρα ως δρομέας; Στον Οδηγό Αγοράς του νέου μας τεύχους 15 κορυφαία «έξυπνα» αθλητικά ρολόγια αναλαμβάνουν δράση να σε οδηγήσουν στον επόμενο στόχο σου. Η επιλογή για του που θέλεις να φτάσεις είναι δική σου…

Τεύχος 133 - οδηγός αγοράς

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ: Ώρα για squat ή αλλιώς όλα για το ημικάθισμα

Θα δυσκολευτείς να βρεις πρόγραμμα ενδυνάμωσης που να μην την περιέχει. Τα ημικαθίσματα, όμως, είναι η ιδανική άσκηση και για τους δρομείς αφού ενεργοποιούν όλο το σώμα και φροντίζουν όχι μόνο για την αύξηση της δύναμης, αλλά και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Στο ειδικό μας άρθρο οι Polias Runners σου προτείνουν τις ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν με τις παραλαγές τους για ακόμα καλύτερο και ασφαλές αποτέλεσμα.

Τεύχος 133 - προπόνηση - ασκήσεις squat

Στις σελίδες του θα βρεις ακόμα:

– Συμβουλές για να ετοιμαστείς για το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας σεζόν.

– Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να αντιμετωπίσεις το μυϊκό σφίξιμο.

– Τον τρόπο για να αποφεύγεις τις διατροφικές παγίδες.

– Τα ιδανικά σνακ ανάλογα για ενέργεια και αποκατάσταση.

– Συνέντευξη με αθλήτρια δρόμου αποστάσεων 3.000 & 5.000μ. Μαρία Κάσσου.

– Συνέντευξη με τον καθηγητή Φυσιολογίας Ζωϊκών Οργανισμών-Τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και δρομέα, Δημήτρη Κουρέτα.

– Δοκιμές νέων μοντέλων παπουτσιών και αξεσουάρ, νέα από την Ελλάδα, τον κόσμο, και τη δρομική αγορά, καλεντάρι αγώνων κ.ά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
MoraitisRun 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο