Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου, 1η ημέρα

Ανδρέας Δημητράκης και Αναστασία Μαρινάκου πρωταγωνίστησαν στις αποστάσεις

Share

Ο Ανδρέας Δημητράκης και η Αναστασία Μαρινάκου πρωταγωνίστησαν, όσον αφορά τα αγωνίσματα αποστάσεων την 1η μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Δημητράκης έδειξε για μία ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως σε κούρσα με συναγωνισμό μπορεί να διεκδικήσει ακόμα καλύτερες επιδόσεις στα 1.500μ.. Αυτή τη φορά τρέχοντας από την αρχή μπροστά και μένοντας σχεδόν μόνος μετά τα 1.000μ. έφτασε σεμία ακόμα νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με χρόνο 3:43.10 Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο νεαρός Άγγελος Βασιλείου σε 3:48.27 τρέχοντας πολύ κοντά στο Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού των εφήβων. Τρίτος αρκετά πιο πίσω ήταν ο παίδας Γιώργος Μηλιαράς σε 3:59.09.

Η κούρσα των γυναικών αποδείχθηκε όπως αναμενόταν παράσταση για έναν ρόλο. Η Αναστασία Μαρινάκου πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα δημιουργώντας πολύ μεγάλη απόσταση με τις υπόλοιπες αθλήτριες. Τελικά τερμάτισε σε 4:22.16 και σίγουρα θέλει περισσότερο συναγωνισμό για να βγάλει πιο καλές επιδόσεις. Η Κυριακή Καλογεροπούλου και η Εμμανουέλα Μαργαρώνη ακολούθησαν σχεδόν μισό λεπτό πίσω σε 4:50.13 και 4:52.81 αντίστοιχα.

Πρόσωπο των αγώνων ήταν χωρίς αμφιβολία ο παίδας Μανώλης Κάραλης ο οποίος σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ στην ηλικιακή του κατηγορία αφού συνέτριψε το προσωπικό του ρεκόρ περνώντας τα 5.53μ.!

Πολύ καλή παρουσία είχαν ακόμα ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ο οποίος σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 5.000μ. βάδην με 19:08.74, η Ειρήνη Βασιλείου στα 400μ. με πολύ καλή επίδοση 53.60 και ο Κώστας Μπανιώτης στο ύψος με 2.33μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο