4ος Αριστοτέλειος Δρόμος

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
4ος Αριστοτέλειος Αγώνας Δρόμου

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ. συνδιοργανώνουν τον λαϊκό αγώνα «4ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ Δρόμος Αντοχής» συνολικής απόστασης 26 χιλιομέτρων και τους παράλληλους αγώνες 16 & 6 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 09:00 π.μ. στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Ο Αγώνας των 26.000μ. διεξάγεται σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, Κοινότητα Λευκαδίων, περιοχή «Τσιφλίκι», Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 16.000μ. διεξάγεται σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, Κοινότητα Μαρίνας, Κοινότητα Λευκαδίων, περιοχή «Τσιφλίκι», Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 6.000μ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και διανύει την διαδρομή από την Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Γάστρα», με τερματισμό στην Σχολή Αριστοτέλους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τα πρωτόκολλα ασφαλείας των αρμόδιων υπουργείων για τον περιορισμό μετάδοσης της νόσου Covid-19.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες θα είναι προσεχώς διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας: www.naoussa.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Voio Race Series 2024 - Namata
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
7ος Δρόμος Καραθώνας Αρβανιτιάς
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
3ο Koutouki Trail Run
Δείτε περισσότερα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο