Grevena virtual challenge 160km

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Υγείας και περιπατητών Γρεβενών προκηρύσσει από τις 15 Ιανουαρίου του 2021 έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2021 το virtual challenge 160 km με την ονομασία Σ.Δ.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ «ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ».

• Ο κάθε συμμετέχων, από την ημερομηνία της εγγραφής του στην επίσημη σελίδα στο Facebook και την καταβολή των 5 ευρώ που ορίζεται το κόστος συμμετοχής, έχει στη διάθεσή του 30 ημέρες να διανύσει την απόσταση των 160 km ή 5,3km ημερησίως  με (τρέξιμο-περπάτημα-διάδρομο)να αποστείλει τα δεδομένα στην σελίδα του challenge ώστε να αξιολογηθούν, να λάβει το μετάλλιο ολοκλήρωσης της αποστολής, και να προστεθούν τα δεδομένα του στην τελική κατάταξη τέλους του έτους, διεκδικώντας πλούσια δώρα.

• Τα χιλιόμετρα που θα καταγράφονται άνω των 160 km, θα προσμετρούνται στην τελική κατάταξη με την προϋπόθεση να έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία τουλάχιστον μία αποστολή.

• Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν μία αποστολή μπορούν να συμμετάσχουν ξανά στο challenge κάνοντας εκ νέου εγγραφή-πληρωμή, κρατώντας τα μηνιαία κίνητρα ψηλά και διεκδικώντας στο τέλος της χρονιάς το βραβείο του αθλητή που ολοκλήρωσε τις περισσότερες αποστολές.

• Οι δρομείς που θα συμμετέχουν μπορούν να καταγράφουν τις δραστηριότητες τους με όλα τα ρολόγια και τις εφαρμογές κινητών καταγραφής δραστηριοτήτων που υποστηρίζουν GPS, για την ορθή καταγραφή της απόστασης που διανύουν εκτός από δραστηριότητες που εκτελούνται σε διάδρομο. Εκεί η καταγραφή θα γίνεται με την μέθοδο που υποστηρίζει η εκάστοτε εφαρμογή.

• Οι συμμετέχοντες που βρίσκονται εκτός Νομού Γρεβενών, θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής των μεταλλίων όχι όμως των δώρων και των βραβείων.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

• Δώρα θα λάβουν στις 30 Ιουνίου οι τρεις πρώτοι συμμετέχοντες με το πιο παραγωγικό challenge του πρώτου εξαμήνου.

• Και στις 31 Δεκεμβρίου οι τρείς πρώτοι συμμετέχοντες που διένυσαν την μεγαλύτερη απόσταση συγκεντρωτικά  από την ημερομηνία εγγραφής μέχρι το τέλος της χρονιάς.

• Στο τέλος της χρονιάς θα βραβευθεί και ο δρομέας με τις περισσότερες ολοκληρωμένες αποστολές.

• Στις 31/12/2021 επίσης θα κληρωθούν δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες του virtual challenge!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Το challenge είναι ατομικό, δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα βραβεύεται η προσπάθεια και όχι η επίδοση, καθώς τα χιλιόμετρα θα εκτελούνται με διαφορετικές συνθήκες που θα ορίζει ο συμμετέχων ρυθμό-τόπο-ώρα-καιρό -υψομετρικά κλπ. Τα δεδομένα των challenge για το Ά εξάμηνο θα γνωστοποιηθούν 30 Ιουνίου και η ετήσια κατάταξη τέλος της χρονιάς, ώστε να μην υπάρχει ανταγωνιστικό πνεύμα. Οι συμμετέχοντες, θα λαμβάνουν μέρος στα challenges χωρίς δικαίωμα ενστάσεων, καθώς όπως θα στηρίζονται στα αληθή δεδομένα που τους παρουσιάζουμε, έτσι βασιζόμαστε και στα αληθή δεδομένα που θα μας παρουσιάζουν, με σκοπό το κίνητρο για άθληση και το πνεύμα καλής πίστης και θέλησης που πρέπει να μας διέπει. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα κληρωθούν οι νικητές σε Live μετάδοση στην σελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή κάντε like και επισκευθείτε μας στην σελίδα (grevena virtual challenge 160km)

Για την εγγραφή στέλνετε μήνυμα με τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο:
Χώρα:
Πόλη:
Διεύθυνση Κατοικίας:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Ταχυδρομικός κώδικας:

Κατάθεση στον λογαριασμό GR-450-172 240-000-524-007-542-8251
Δικαιούχος:Δρομείς Υγείας Γρεβενών

Υπεύθυνος: Δρουδάκης Αλέξανδρος

Ημερομηνία έναρξης του challenge ορίζεται η ημερομηνία κατάθεσης. Τα δώρα των νικητών θα ανακοινωθούν σύντομα καθώς αναμένουμε τις απαντήσεις από αθλητικές εταιρείες που είμαστε σε επαφή. Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος θέλει να προσφέρει δώρο  ή χορηγία για την προβολή της επιχείρησής του μέσω του challenge μπορεί να επικοινωνεί με τον πρόεδρο του συλλόγου στο τηλέφωνο 6972890371.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αqua Adventures by Artemida 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
9th Tinos Running Experience Avance 2024 - Νέα ημερομηνία
Ο αγώνας της Τήνου επανέρχεται
Κρόνιον Πέρασμα 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο