10ος Βαλλιάνειος – Αναβολή αγώνα

Αναβολή αγώνα

Share

Αναβολή για τον 10ο Βαλλιάνειο. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις, για λόγους πρόληψης αλλά και με σεβασμό και ευθύνη στους συμπολίτες ο φετινός Βαλλιάνειος αναβάλλεται έως νεωτέρας.

Με εκτίμηση
εκ της Οργανωτικης Επιτροπής
Σαμόλη Ευαγγελία, Διονύσης Φωκάς , Κατερίνα Φωκά».

“Ο πολύ αναμενόμενος «10οs ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ» λαϊκός αγώνας δρόμου, είναι προ των πυλών. Ημερομηνία διεξαγωγής του, η 29η Mαρτίου 2020.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών:

Σας περιμένουμε και φέτος να συμμετάσχετε στην κοινή μας προσπάθεια, προετοιμασμένοι, δυναμικοί, με βελτιωμένες επιδόσεις, διάθεση για τρέξιμο, περπάτημα, ψυχαγωγία.

Αφετηρία- τερματισμός η Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου
Κατά τα άλλα τρέχουμε στην κλασσική διαδρομή του αγώνα, από την πλατεία, στον δρόμο με τους Φοίνικες, στο ορφανοτροφείο, προς Φανάρι, όπως την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε στην πρώτη διεξαγωγή του αγώνα, πλέον επετειακά αναφερόμαστε στον κλασσικό οικείο γύρο της Λάσσης αλλά με κατεύθυνση από τον ΟΑΕΔ κάτω προς την πλατεία.

 Η διαδρομή είναι βατή, ενδιαφέρουσα, με εξαιρετική θέα, σε ένα ειδυλλιακό πάντρεμα πλούσιας βλάστησης και θαλάσσιου στοιχείου σε μία περιοχή τουριστική και προσφιλής σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Φέτος δεν έχουμε εγγραφές και αγωνιστικές κατηγορίες.

Μόνο οι τρείς πρώτοι άνδρες και οι τρείς πρώτες γυναίκες θα βραβευθούν σε ξεχωριστή απονομή αλλά και ο μικρότερος και μεγαλύτερος συμμετέχον

Οι παιδικοί αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, χωρίς επιμέρους έπαθλα στους τρείς πρώτους. Αλλά όλοι μικροί και μεγάλοι θα λάβουν το μετάλλιο ενθύμιο της συμμετοχής τους.

Ο αγώνας όπως κάθε χρονιά πλαισιώνεται από μουσικές, χορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις για το κοινό με πλούσιο θέαμα για όλους.

 Για τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα άλλα αγωνιστικά γεγονότα θα υπάρξουν και άλλες προσεχείς αναρτήσεις.

Το μήνυμα του φετινού Βαλλιανείου είναι η ίδια η σημασία του ευ αγωνίζεσθε  και η αξία της ομαδικής προσπάθειας, ο κοινός στόχος,

Οι ημέρες που διανύουμε επιβάλλουν να αγωνιστούμε σε διάφορα μέτωπα, να αγωνιστούμε για τις αρχές, τις αξίες, για την υγεία, την επιβίωση, την οικογένεια, τον τόπο μας και κυρίως για να μην χάσουμε την ψυχή μας. Όσο παλεύουμε, προσπαθούμε, διεκδικούμε παραμένουμε ζωντανοί, παραμένουμε άνθρωποι  ας  σκοντάφτουμε, ας εξαντλούμαστε, ας αποτυγχάνουμε, εμείς παραμένουμε μάχιμοι, παραμένουμε άνθρωποι.

 Η παραίτησή μας από τον αγώνα, ταυτίζεται με την παραίτηση από την ζωή,

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στον 10 Βαλλιάνειο έτσι για να αποδείξουμε ότι μπορούμε ακόμη να παλεύουμε χωρίς ειδικά τρόπαια, με ανταμοιβή την ηθική ικανοποίηση , την συνέπεια στον στόχο μας την απόδειξη ότι μπορούμε , ότι όλοι μαζί μπορούμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίμνηα 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Life Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο