3ος Atlas Trail Running – Ακύρωση

Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει ακυρωθεί λόγω των νέων μέτρων που ανακοίνωση η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στη 1 Σεπτεμβρίου 2020.

Aκολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης για τον 3ο Atlas Trail Running που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

«Ζήσε την εμπειρία του ορεινού τρεξίματος στο αγώνα βουνού ATLAS TRAIL RUNNING στην περιοχή της Μαλακάσας με τρεις διαδρομές 24χλμ. – 11χλμ. – 6χλμ. για κάθε απαίτηση οποιουδήποτε δρομέα. Τρέξε τα βουνά της Μαλακάσας με τεχνικά σημεία στο τερέν, δασικούς δρόμους, διαδρομές που θα σας δώσουν κίνητρο να συνεχίσετε να αγωνίζεστε σε ορεινούς αγώνες. Για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα σας είναι υποχρεωτικό τα παπούτσια να είναι βουνού και προεραιτικό το υδροδοχείο

Το 60% της διαδρομής αποτελείται από δασικούς δρόμους και το 40% από μονοπάτια. Έτσι αυτός ο αγώνας θα σας μείνει αξέχαστος, λόγω του γραφικού και καταπράσινου τοπίου που θα συναντήσετε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σας θα συναντήσετε δύο παρεκκλήσια, του Προφήτη Ηλία και του Αγίου Μερκουρίου. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας αλλά υπάρχουν και τεχνικά σημεία. Επίσης, απαιτείται μια σχετικά μικρή εμπειρία σε αγώνες βουνού. Είναι υποχρεωτικό τα παπούτσια των αθλητών να είναι κατάλληλα για βουνό και προαιρετικό η χρήση υδροδοχείου ή σακιδίου).

Κάντε εγγραφή και δείτε περισσότερες πληροφορίες στο site www.asagwn.com

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Stymphalia Lake Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Lake Plastiras Trail 2024 by “ΘΕΟΝΗ”
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο