Pathfinder Mykonos Lighthouse Challenge Fast Running

Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης

Share
Pathfinder-Mykonos

Την Κυριακή 12 Μαΐου στον Φάρο Αρμενιστή Μυκόνου στην περιοχή Φανάρι θα διεξαχθεί ο αγώνας: Pathfinder Mykonos Lighthouse Challenge Fast Running.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

FAMILY RUN 1 km

Στο FAMILY RUN km όλα τα παιδιά τρέχουν μαζί με έναν τουλάχιστον γονέα υποχρεωτικά με σημείο εκκίνησης τον Φάρο, τον Αρμενιστή. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε ευθεία προς τον οικισμό του κάστρου για 500m και κάνουμε αναστροφή με θέα το μαγευτικό φάρο της Μυκόνου που είναι και το σημείο τερματισμού( νερά μπανάνες , ισοτονικά).

FUN RUN 3 km

Η διαδρομή του FUN RUN 3 km έχει επίσης σημείο εκκίνησης τον Φάρο, κατευθύνεται ευθεία προς τον οικισμό του κάστρου 1,5 χλμ ( νερά , μπανάνες ), έπειτα φτάνει πάνω από τον οικισμό του Κάστρου.Στη συνέχεια, κάνουμε αναστροφή με γεμάτες μπαταρίες, για να ανταμώσουμε πάλι τον μαγευτικό Φάρο της Μυκόνου, τον Αρμενιστή.

FAST RUNNING 7 km

Η διαδρομή FAST RUNNING 7 km με σημείο εκκίνησης τον Φάρο τον Αρμενιστή κατευθύνεται προς τον οικισμό του Κάστρου (1,5χλμ νερά , μπανάνες , ισοτονικά) και συνεχίζουμε δεξιά προς τα Παραδείσια, όπου ατενίζουμε τον οικισμό του Αγίου Στεφάνου, το Νέο Λιμάνι και τη χώρα της Μυκόνου. Φτάνουμε στο 3ο χλμ και στρίβουμε αριστερά στις Φοινικιές και ακολουθεί ένα απαιτητικό ανηφορικό κομμάτι. Κατόπιν, διανύουμε τα 4,5 χλμ ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με αντίθετη φορά. Απομένει 1,5 χιλιόμετρο ευθεία, ελαφρώς κατηφορική προς τον τερματισμό στον Φάρο με μαγευτική θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου!

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://pathfindermykonos.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Amorgos Trail Challenge 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Skyros Run 2024
Δείτε τις πληροφορίες των αγώνων
20ος Olympus Marathon
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο