7ο No Finish Line Athens 2023

Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης

Share
no finish line athens 2022

Aπό την Τετάρτη 10 Μαΐου έως την Κυριακή 14 Μαΐου θα διεξαχθεί το 7ο No Finish Line Athens. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

7ο No Finish Line Athens 2023 – Προκήρυξη

Το No Finish Line Athens, o μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας στην Ελλάδα σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, μέλος της παγκόσμιας σειράς No Finish Line Global Series, επιστρέφει στην Αθήνα για 7η συνεχόμενη χρονιά από την Τετάρτη 10 Μαϊου έως την Κυριακή 14 Μαϊου 2023 στην Αγορά Καλατράβα του ΟΑΚΑ.

Η διοργάνωση μέσω του πενθήμερου αγώνα 100 ωρών που υλοποιεί σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, συγκεντρώνει χρήματα και συμβάλλει σε ετήσια βάση στην υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων οργανώσεων, ιδρυμάτων και συλλόγων, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει, επιμορφώνει και καλλιεργεί, νοοτροπία και κουλτούρα διάδοσης-στήριξης-συμμετοχής σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Το NFL Athens όπως κάθε χρόνο, πέραν του φιλανθρωπκού χαρακτήρα και της στήριξης των 30.000 παιδιών της Ένωσης, έχει στο πρόγραμμά του πολλές παράλληλες δράσεις, που το καθιστούν ένα μοναδικό αθλητικό-πολιτιστικό-ψυχαγωγικό-κοινωνικό γεγονός, το οποίο βραβεύτηκε ως το κορυφαίο φιλανθρωπικό, κοινωνικό και αθλητικό δρώμενο στην Ελλάδα, προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο σε κάθε οικογένεια, σχολείο, σύλλογο, εταιρεία και μεμονωμένα άτομα.

Η μοναδικότητα αλλά και ελκυστικότητα του αγώνα, είναι η ευκολία που παρέχει σε κάθε άτομο και κάθε ομάδα να συμμετέχει και να προσφέρει είτε περπατώντας είτε τρέχοντας, ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας και της νύχτας, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό, με απώτερο στόχο την καταγραφή χιλιομέτρων που μετατρέπονται σε χρήματα για την υλοποίηση προγραμμάτων από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Δικαίωμα συμμετοχής στο NFL Athens έχουν όλοι ανεξαιρέτως, ανεξαρτήτου ηλικίας ή φυσικής κατάστασης, που με μία και μόνο ατομική ή ομαδική εγγραφή μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και όσες ημέρες θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν.

Η εκκίνηση του “7ου NFL Athens” θα δοθεί την Τετάρτη 10 Μαϊου 2023 ώρα 09:30 στην “Αγορά Καλατράβα” του ΟΑΚΑ (από την πλευρά του προπονητηρίου στίβου) και η λήξη του θα είναι μετά από 100 συνεχόμενες ώρες την Κυριακή 14 Μαϊου 2023 ώρα 13:30 στον ίδιο χώρο.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Παράλληλα με τον 100ωρο φιλανθρωπικό αγώνα “Charity Run” του 7ου No Finish Line Athens διεξάγονται οι εξής αγωνιστικές δράσεις:

  1. Αγώνας υπερμαραθωνίου 100 ωρών
  2. Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων γυναικών
  3. Αγώνας δρόμου 1 μιλίου (1.609,344μ)
  4. Αγώνας δρόμου 24 ωρών: 20-21 Μαϊου
  5. Παιδικοί αγώνες σκυταλοδρομίας 4×50μ, 4×100μ και δρόμου 1χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα https://www.nflathens.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
TihioRace Ultra Edition 2024
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων
27ος Δρόμος Κουδουμά
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο