IRONMAN 70.3 Vouliageni 2023: Άνοιγμα εγγραφών

Ο αγώνας επιστρέφει στις 22 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή της Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

Share
IRONMAN 70.3 Vouliageni
Το IRONMAN 70.3 Vouliageni, Greece επιστρέφει στις 22 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή της Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

Ο κορυφαίος τριαθλητικός αγώνας παγκόσμιας εμβέλειας, IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, μία συνδιοργάνωση  του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της EY ZHN Greece, επιστρέφει στις 20-22 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Μετά τον επιτυχημένο αγώνα τον Οκτώβριο του 2022 με τη συμμετοχή 1.800 αθλητών, 5.500 επισκεπτών & θεατών και 550 εθελοντών, ο αγώνας με την πιο μεγάλη γαλανή ακτογραμμή επιστρέφει και υπόσχεται να δώσει ακόμη πιο δυνατές στιγμές στους παρευρισκόμενους. Η διοργάνωση υπόσχεται ένα αγώνα γεμάτο συγκινήσεις που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία και η ανυπομονησία όλων των αθλητών να βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης είναι μεγάλη.

To IRONMAN αποτελεί την κορυφαία τριαθλητική διοργάνωση με περισσότερους από 200 αγώνες το χρόνο και 400.000 συμμετοχές, σε περισσότερες από 90 χώρες.

IRONMAN 70.3 Vouliageni

Κρατάμε όλοι τις αναμνήσεις ζωντανές μέσα από τις εικόνες του περασμένου αγώνα μέχρι να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στη Βουλιαγμένη.  Οι τριαθλητές που θα αγωνιστούν σε αυτό το μαγευτικό φυσικό τοπίο, αλλά και το κοινό που θα παρακολουθήσει αυτήν τη μεγαλειώδη προσπάθεια θα γίνουν ένα κάτω από το ρυθμό του ξεχωριστού αυτού τριάθλου.

Την οικογενειακή αγωνιστική εμπειρία θα συμπληρώσουν στην Ακτή Βουλιαγμένης το Under Armour Night Run Vouliagmeni, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 και το IRONKIDS Greece – Vouliagmeni που απευθύνεται στους μικρούς μας ήρωες, 6-12 ετών, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023.

IRONMAN 70.3 Vouliageni

Οι εγγραφές ανοίγουν στις 25 Ιανουαρίου 2023 στις 16. gnt+2  και για τις πρώτες 48 ώρες θα ισχύσει χαμηλή προνομιακή τιμή εγγραφής.

Σας προσκαλούμε να απογειώσουμε όλοι μαζί το IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, το πιο γαλανό IRONMAN όλου του κόσμου!

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι έτοιμος να επαναλάβει το 2023 τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε όλοι κατά τη διοργάνωση του IRONMAN 70.3 Vouliagmeni τον περασμένο Οκτώβριο.Σας περιμένουμε όλους (αθλητές, εθελοντές και θεατές να συμμετέχετε και φέτος συμβάλλοντας με την παρουσία σας στο μεγαλύτερο και ομορφότερο τριαθλητικό αγώνα που διεξάγεται στην ομορφότερη πόλη της χώρας»

H Βάσια Μπιρλιράκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΥ ΖΗΝ Greece δήλωσε: «Όλη η ομάδα της ΕΥ ΖΗΝ Greece είναι ευγνώμων για την υποστήριξη που έλαβε το IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece από τους αθλητές, φίλους του αθλήματος, χορηγούς αλλά και από τους Δημότες της Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Η συνεργασία με το Δήμο που ξεκίνησε το 2022 αποδείχτηκε επιτυχημένη και μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζει. Με υπερηφάνεια προετοιμαζόμαστε για άλλον έναν αγώνα – θρύλο! Σας περιμένουμε!»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν άμεσα νέα και ανακοινώσεις στα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης:

Website: IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece – Anything is Possible
Facebook:  : https://www.facebook.com/IM703Greece
Instagram: https://www.instagram.com/ironman_greece/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3η Γιορτή Βουνού «Farmakas Mountain»
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Vamvakou Mountain Run 2024
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Ευχίδειος Άθλος - Υπεράθλος - Δρόμος 9 Μουσών 2024
Δείτε τις προκηρύξεις της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο