18ο Αγώνας 100χλμ. – 3ος Αγώνας 120χλμ. – 13ος Αγώνας 50χλμ.

Δείτε περισσότερα

Share

Ο Απόλλων Δυτικής Αττικής διοργανώνει τον 18ο Αγώνα 100 Χλμ μαζί με δύο παράλληλους αγώνες, τον 3ο Αγώνα 120 Χλμ και τον 13ο Αγώνας 50 Χλμ στη Μνήμη Αλέξανδρου Θεοφανίδη.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 10 Δεκεμβρίου στην πανέμορφη παραλία της Ψάθας στο Αλεποχώρι.

Μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, υπόσχεται για ακόμα μια φορά αξέχαστες στιγμές στους δρομείς της. Οι προετοιμασίες για την διοργάνωση συνεχίζονται πυρετωδώς, καθώς όλα τα μέλη της διοργάνωσης αναμένουν να υποδεχτούν με μεγάλη ανυπομονησία τους συμμετέχοντες.

Η διοργάνωση αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους δρομείς των 120 χλμ, που επιθυμούν να πιάσουν το χρονικό όριο, προκειμένου να συμμετάσχουν στη κλήρωση της διοργάνωσης «Spartathlon». H διαδρομή είναι κυκλική και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τους κανονισμούς και τα πρότυπα της ΙΑAF και της ΙΑU.

Το πανέμορφο Αλεποχώρι προσφέρεται εναλλακτικές αποδράσεις για τους δρομείς που επιθυμούν να συνδιάσουν την αθλητική τους εμπειρία με όμορφες ταξιδιωτικές εντυπώσεις. Οι διαδρομές διασχίζουν την πανέμορφη παραλία της Ψάθας, επομένως η διοργάνωση είναι μια  Είναι μια καλή ευκαιρία για τους δρομείς που έρχονται εκτός αλλά και εντός της Αθήνας να εξερευνήσουν το νομό Αττικής, ξεκινώντας από της όχθες του Κορινθιακού κόλπου, όπου βρίσκεται το πανέμορφο Αλεποχώρι και να απολαύσουν το καταπλητικό τοπίο, τις τοπικές γεύσεις και να θαυμάσουν μέρη ιστορικού ενδιαφέροντος, όπως η αρχαία πόλη των Μεγαρέων. Το τρέξιμο είναι πάντα ωραίο, όταν συνδιάζεται με την κατάλληλη παρέα αλλά και με το κατάλληλο φυσικό τοπίο.

Μια διοργάνωση του Απόλλων Δυτικής Αττικής, υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας συλλόγων λαϊκού μαζικού αθλητισμού – υπεραποστάσεων. Ο Απόλλων Δυτικής Αττικής είναι ένας αθλητικός σύλλογος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο δρομικό χώρο μέσα από τις αναρίθμητες δρομικές διοργανώσεις και μέσα από τις εκατοντάδες συμμετοχές των μελών σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας. Ο σκοπός του Απόλλωνα εδώ και 25 χρόνια είναι να μεταδώσει το μήνυμα της δια βίου άσκησης και της υγείας, μυώντας ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στο δρομικό κίνημα.

Για πεισσότερες πληροφορίες: https://www.apollonrunnersclub.gr/

Για δηλώσεις συμμετοχής: https://event.athletopia.com/agonasdromoupsatha?step=1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρόνιον Πέρασμα 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Syros Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο