Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου 10χλμ. σε Δημόσια Οδό – Run Greece Λάρισα

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου ο αγώνας

Share

Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου 10 χλμ. σε Δημόσια Οδό Ανδρών – Γυναικών 2022, θα διεξαχθεί στη πόλη της Λάρισας, ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή της διοργάνωσης του Run Greece Λάρισα 2022 την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της Λάρισας (οδός Κύπρου) με ώρα εκκίνησης 10:00 το οποίο είναι κοινό σημείο εκκίνησης-τερματισμού με τον αγώνα 10χλμ του Run Greece Λάρισα 2022.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν αποκλειστικά καi μόνο με email μέχρι τη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14:00 στον ΣΕΓΑΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση entrί[email protected]. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Να επισημάνουμε ότι στον αγώνα αυτό τον Πανελληνίου Πρωταθλήματος δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αθλητές — αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων — Μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική Απόφαση και στους οποίους – ες έχει εκδοθεί Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας και οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2004 και μεγαλύτεροι – μεγαλύτερες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
22ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
7ος Αγώνας Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Run for the Kids with Disabilities 2024 - “Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία”
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο