8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος Δρόμος Ξάνθης

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ξάνθης

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο 8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος Δρόμος Ξάνθης. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος Δρόμος Ξάνθης – Προκήρυξη

Οι Σύλλογοι, Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” και Α.Π.Σ. Διομήδης Ξάνθης, με τη συνεργασία του Δήμου Ξάνθης, του Δήμου Αβδήρων και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης , προκηρύσσουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 τον 8ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Ξάνθης.

Ο 8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο, την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια γρήγορη ασφάλτινη διαδρομή, χαμηλού βαθμού δυσκολίας με ουδέτερη κλίση, που την καθιστά ιδανική για ρεκόρ.

Οι δρομείς κινούνται εντός του αστικού ιστού της Ξάνθης και περιμετρικά αυτής, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία. Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής τόσο στους μικρούς αθλητές-μαθητές όσο και στους μεγαλύτερους αθλητές, αθλούμενους ή μη, προκηρύσσονται παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο δύο ακόμη αγώνες, ένας λαϊκός 5.000 μέτρων και ένας μαθητικός 1.000 μέτρων για παιδιά δημοτικού σχολείου.

Η διοργάνωση του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Ξάνθης ακολουθεί τα πρότυπα αγώνων της Ελλάδος και του εξωτερικού ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, κάτι που επαληθεύουν οι μαρτυρίες δρομέων που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες διοργανώσεις.

Μέγας χορηγός του 8ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Ξάνθης, για ακόμη μια χρονιά, είναι η εταιρεία COSMOTE E- VALUE η οποία στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της οργανωτικής επιτροπής ώστε ο αγώνας να παραμείνει ως ένας από τους καλύτερους του είδους του στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners”

Ο Πρόεδρος Γκορόγιας Βασίλειος
Η Γ.Γραμματέας Γιάντσου Μαρία».

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.democritushalfmarathon.gr/el/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος  Ορεινός Δρόμος Φαρμακά
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
5ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο