Suunto 9

Το νέο ρολόι GPS της Suunto για κάθε αθλητική δραστηριότητα

Share

Η Suunto ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Suunto 9, ένα ρολόι με GPS για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα, σχεδιασμένο για αθλητές που έχουν υψηλές απαιτήσεις. Η μπαταρία του Suunto 9 διαρκεί πάρα πολύ, μέχρι 120 ώρες με GPS, ενώ το έξυπνο σύστημα διαχείρισής της με υπενθυμίσεις σας βοηθάει να μη ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία. Το ανθεκτικό Suunto 9 έχει σχεδιαστεί για σκληρή προπόνηση και τρέξιμο μεγάλης διάρκειας και έχει δοκιμαστεί στις πιο σκληρές.
Το Suunto 9 είναι συμβατό με τη νέα εφαρμογή Suunto που σας επιτρέπει να κρατήσετε ημερολόγιο με την προπόνησή σας, με την καθημερινή σας δραστηριότητα και τον ύπνο και σας επιτρέπει να το μοιράζεστε με άλλους χρήστες και να αλληλεπιδράτε μαζί τους μέσω της εφαρμογής. 

Έξυπνη τεχνολογία μπαταρίας με υπενθυμίσεις
Τρεις προκαθορισμένες λειτουργίες μπαταρίας- Performance, Endurance και Ultra- με διάρκεια ζωής από 25 ως 120 ώρες καταγραφής με ενεργοποιημένο τον εντοπισμό GPS
. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε και εξατομικευμένες λειτουργίες μπαταρίας για να ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Από τη στιγμή που ξεκινάτε μια καταγραφή, βλέπετε την ένδειξη με την εκτιμώμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία που έχετε επιλέξει. Αν δεν είναι αρκετή, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επιλέξετε κάποια άλλη λειτουργία.
Εκτός από τις λειτουργίες της μπαταρίας, το Suunto 9 χρησιμοποιεί έξυπνες υπενθυμίσεις για να μπορείτε να έχετε πάντα αρκετή μπαταρία για την επόμενή σας περιπέτεια. Κάποιες υπενθυμίσεις βασίζονται για παράδειγμα στο ιστορικό δραστηριοτήτων σας για να σας είστε σίγουροι πως η μπαταρία σας είναι πλήρως φορτισμένη πριν την επόμενή σας έξοδο. Αν το ρολόι αντιληφθεί ότι η μπαταρία σας πέφτει κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, αυτόματα θα σας προτείνει να αλλάξετε λειτουργία.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1363:%!]

Δοκιμασμένο στα άκρα- χιλιάδες ώρες δοκιμών στις πιο αντίξοες συνθήκες
Το Suunto 9 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις επαγγελματιών αθλητών. Δοκιμασμένο στις πιο αντίξοες συνθήκες για χιλιάδες ώρες πραγματικής χρήσης από την ομάδα της Suunto και από αθλητές σε ολόκληρο τον κόσμο, θα αποτελέσει τον πιο πιστό σας σύμμαχο σε κάθε περιπέτεια.    

Τεχνολογία Suunto FusedTrack για πιο ακριβή εντοπισμό και απόσταση
Στις πολύ μεγάλες διαδρομές, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αποτελεί πολλές φορές ανασταλτικό παράγοντα για την καταγραφή της απόστασης με ακρίβεια, καθώς το GPS καταναλώνει πολύ μπαταρία. Ο μοναδικός αλγόριθμος της Suunto FusedTrack™ συνδυάζει τα δεδομένα του GPS και του αισθητήρα κίνησης για βελτιωμένη ακρίβεια εντοπισμού και απόστασης. Έτσι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξάνεται, μειώνοντας την ισχύ του GPS χωρίς ιδιαίτερους συμβιβασμούς στην ακρίβεια.
Αντλώντας από την εμπειρία της Suunto σε διάφορα αθλήματα, το Suunto 9 διαθέτει περισσότερες από 80 λειτουργίες αθλημάτων και προσφέρει πολύ βολική μέτρηση καρδιακής συχνότητας από τον καρπό από τη Valencell Inc. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με πλήρη πλοήγηση με GPS, ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου, προειδοποίηση καταιγίδας και άλλες πολλές φανταστικές λειτουργίες για αθλητές και περιπέτειες στην ύπαιθρο.    

Μοιραστείτε το πάθος σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Suunto    
Συνδέστε το Suunto 9 με τη νέα εφαρμογή Suunto για να παρακολουθείτε όλες σας τις περιπέτειες, αλλά και τις τάσεις σας μακροπρόθεσμα καθώς και την καθημερινή σας δραστηριότητα και τον ύπνο. Μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές σας εύκολα και συνδεθείτε με άλλους χρήστες της κοινότητας.
Η έξυπνη σύνδεση μέσω κινητού σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις καθημερινές σας υποχρεώσεις με ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων, μηνύματα και άλλες ειδοποιήσεις στο ρολόι σας. Η εφαρμογή Suunto είναι διαθέσιμη στο App Store και το Google Play.
Τα εξαιρετικά υλικά και ο τρόπος κατασκευής ολοκληρώνουν το καταπληκτικό αυτό ρολόι με τις φοβερές επιδόσεις που σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στη Φινλανδία. Στεφάνη και μπουτόν από ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού και μια  ανθεκτική κάσα συνδυάζονται με το μαλακό και ανθεκτικό λουράκι σιλικόνης για να είναι άνετο στο χέρι σας. Το Suunto 9 κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό και η προτεινόμενη τιμή λιανικής του ρολογιού ανέρχεται στα 599 €. 

Μάθετε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο: www.suunto.com/suunto9

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

www.facebook.com/Suunto.Greece                                                       
www.instagram.com/suuntogreece/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο