Polar M430

Το καρδιοσυχνόμετρο πολυαθλημάτων της Polar για δρομείς που επιθυμούν περισσότερα

Share

Ένα κορυφαίο αθλητικό ρολόι για δρομείς που θέλουν να λαμβάνουν ότι καλύτερο από τις προπονήσεις του δημιούργησε η Polar. Πρόκειται για το M430, ένα δρομικό ρολόι με GPS και δυνατότητα μέτρησης της καρδιακής συχνότητας από τον καρπό, που προσφέρει προηγμένες προπονητικές λειτουργίες και καταγραφή δραστηριότητας 24/7.

Ξεχωριστά δρομικά χαρακτηριστικά
Με το Polar M430 μπορείτε να καταγράψετε το ρυθμό τρεξίματος, την απόσταση και το υψόμετρο με το ενσωματωμένο GPS. Ακόμα και όταν τρέχετε σε εσωτερικό χώρο, όμως, το M430 έχει τη λύση καθώς καταγράφει το ρυθμό και την απόσταση από τις κινήσεις του καρπού. Μετά το τέλος της προπόνησής σας μπορείτε να δείτε τη διαδρομή σας στη διαδικτυακή υπηρεσία Polar Flow.
Με τις λειτουργίες Fitness Test, Running Index και Training Load μπορείτε να δείτε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης αλλά και με πιο τρόπο επιδρά η προπόνηση στο σώμα σας. Σας βοηθά, έτσι, να συγκρίνετε την επιβάρυνση που έχουν σε εσάς τα διαφορετικά είδη προπονήσεων, να γνωρίσετε τα προσωπικά σας όρια και να προσαρμόσετε ανάλογα την ένταση της προπόνησης αλλά και τη διάρκειά της.
Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από 4 διαφορετικούς δρομικούς στόχου 5 ή 10 χλμ., ημιμαραθώνιο ή μαραθώνιο και να λάβετε το προσωπικό σας προπονητικό πλάνο προσαρμοσμένο στις δυνατότητές σας.

 

Διαρκώς σε κίνηση 
Ακόμα και όταν δεν τρέχετε, όμως, το M430 σας βοηθά να μένετε σε κίνηση καθώς καταγράφει βήματα, απόσταση, θερμίδες και μετρήσεις ύπνου (διάρκεια και ποιότητα), δίνοντάς σας ένα προσωποποιημένο ημερήσιο στόχο δραστηριότητας (μέσω του Polar Flow). Μπορείτε έτσι να είστε σίγουροι ότι καθημερινά φτάνετε το απαιτούμενο χρόνο δραστηριότητας, φροντίζοντας έτσι και για τη διατήρηση της καλής σας φυσικής κατάστασης και υγείας.

Ξεχωρίζει ακόμα για:
– τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 100 διαφορετικών προφίλ αθλημάτων
– τη λήψη ειδοποιήσεων από το κινητό σας
– την ιδιαίτερη αισθητική του και τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορικών χρωμάτων

 Δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Polar M430 στην ιστοσελίδα: www.sciencetech.gr    

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1267:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο