Mizuno Wave Inspire 15

Στήριξη και προστασία με το νέο μοντέλο της Mizuno

Share

Πηγή έμπνευσης για την Mizuno αποτέλεσαν όλοι οι δρομείς που θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα στην προπόνησή τους και έτσι δημιούργησε το Wave Inspire που επιστρέφει στην 15η του έκδοση.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που είναι ταυτόχρονα προστατευτικό και υποστηρικτικό χωρίς να «βαραίνει» τα πόδια των δρομέων με επιπλέον γραμμάρια. Η ξεχωριστή τεχνολογία της Mizuno CloudWave προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών και σταθερότητα, αλλά και ομαλότερη μετάβαση σε κάθε φάση της κίνησης. Στην περιοχή της φτέρνας ο νέος σχεδιασμός προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και μεγαλύτερη προστασία κατά την πρόσκρουση. Στο επάνω μέρος κατασκευασμένο από ειδικό ύφασμα mesh με οπές διαφορετικού διαμετρήματος προσφέρει εξαιρετική διαπνοή, ενώ κρατά το πόδι σταθερό στη θέση του.

Το Wave Inspire 15 διατίθεται σε αντρική και γυναικεία έκδοση, ενώ οι φίλοι του μπορούν να το προμηθευτούν από τα καταστήματα της Mizuno σε Κολωνάκι, Χαλάνδρι, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας mzn.gr και σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο