Reebok One Series

Ένα νέο τρόπο κατασκευής δρομικών παπουτσιών έχει εισάγει η Reebok με τη νέα της σειρά One Series. Ουσιαστικά πρόκειται για μία κατασκευαστική διαδικασία με τρεις ζώνες και από κάτω προς τα πάνω που προσφέρει φυσική και αρμονική κίνηση, αίσθηση σταθερότητας και ομαλότερες διαδρομές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα πρώτα μοντέλα One Cushion και One Guide.

Share

Με τη συλλογή ReebokOneSeries η Reebok εισάγει ένα νέο τρόπο κατασκευής running παπουτσιών χρησιμοποιώντας τεχνολογία που την αισθάνεσαι, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα.
Μέχρι σήμερα τα running παπούτσια ακολουθούσαν μία κατασκευαστική διαδικασία από κάτω προς τα πάνω. Τα OneSeries όμως, κατασκευάζονται από πίσω προς τα εμπρός και διαθέτουν μία τεχνολογία με ζώνες, η οποία μιμείται τον τρόπο της φυσικής κίνησης του ποδιού. Έτσι ικανοποιούνται οι ανάγκες του δρομέα από τη στιγμή που το πέλμα θα ακουμπήσει στο έδαφος έως ότου «απογειωθεί» για το επόμενο βήμα. Παράλληλα, επειδή το παπούτσι δεν διαθέτει ραφές, οι ζώνες βοηθούν το πάνω με το κάτω μέρος να λειτουργούν ως ένα ενιαίο κομμάτι και να συνεργάζονται αρμονικά.

Στόχος των παπουτσιών της σειράς ReebokOneSeries είναι να προσφέρει στους δρομείς μία όσο το δυνατόν πιο ομαλή διαδρομή.

 
Τα ReebokOneSeries διαθέτουν τεχνολογία αιχμής, χωρισμένη σε 3 διακριτές ζώνες:
Ζώνη Επαφής: Βοηθά στην απορρόφηση των κραδασμών σε κάθε βήμα
Μεσαία Ζώνη: Οδηγεί σε ομαλή μετατόπιση του βάρους από πίσω προς τα εμπρός
Ζώνη Προώθησης: Η μοναδική του σόλα από αφρώδες υλικό αναπήδησης ωθεί δυναμικά το πόδι για το επόμενο βήμα.
 
«Με τα ReebokSeries, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους δρομείς μία πιο ομαλή διαδρομή», δήλωσε σχετικά ο BillMcInnis, Επικεφαλής του GlobalRunning της Reebok, «Τα υπόλοιπα running παπούτσια κατασκευάζονται σε ξεχωριστά διακριτά κομμάτια τα οποία ενώνονται στη συνέχεια. Τα ReebokSeries κατασκευάζονται χωρίς ραφές έτσι ώστε το παπούτσι να λειτουργεί ως ένα ενιαίο κομμάτι, γι’ αυτό και δώσαμε στη σειρά αυτή το όνομα ONE»
Η Reebok στη συλλογή OneSeries παρουσιάζει πρώτα τα μοντέλα ReebokOneCushion, για δρομείς με κανονικό διασκελισμόκαι ReebokOneGuide, σχεδιασμένο ειδικά για εκείνους που το πόδι στρέφεται προς τα μέσα ή προς τα έξω.                   
 
Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της Reebok στο ανανεωμένο site της εταιρείας: www.reebok.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο