Mizuno Wave Prophecy 2

Μετά την επαλήθευση της πρώτης… προφητείας της Mizuno που προέβλεπε προστασία και απορρόφηση κραδασμών για όλους τους δρομείς ήρθε η ώρα για μία δεύτερη. Πρόκειται για το νέο μοντέλο της εταιρείας, το Wave Prophecy 2 που μόλις έφτασε στη χώρα μας, προσφέροντας όπως και ο προκάτοχός του προστασία, ομαλό ρολάρισμα και αποδοτικότερο τρέξιμο, ενώ ταυτόχρονα, λόγω του χαμηλότερου βάρους του, υπόσχεται γρηγορότερες προπονήσεις.

Share

Mizuno Wave Prophecy 2: Η νέα «προφητεία» της Mizuno

Μετά την επαλήθευση της… προφητείας της Mizuno που προέβλεπε προστασία και απορρόφηση κραδασμών για όλους τους δρομείς ήρθε η ώρα για μία δεύτερη. Πρόκειται για το νέο μοντέλο της εταιρείας Wave Prophecy 2 που μόλις έφτασε στη χώρα μας, προσφέροντας όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προκατόχου του για προστασία, ομαλό ρολάρισμα και αποδοτικότερο τρέξιμο, ενώ ταυτόχρονα, λόγω του χαμηλότερου κατά 20 γρ. βάρους του, υπόσχεται γρηγορότερες προπονήσεις.
 
Στο Mizuno Wave Prophecy 2 συναντάμε όλες τις σημαντικές τεχνολογίες της ιαπωνικής εταιρείας όπως Wave Technology (προστασία και απορρόφηση κραδασμών), Dynamotion Fit (άνεση και εφαρμογή), Smoothride (ομαλό τρέξιμο), Ap+ (ενίσχυση της απορρόφησης κραδασμών), Intercool (διατήρηση του εσωτερικού δροσερού και στεγνού), X10 (πρόσφυση και αντοχή), Gender Engineering (ειδικός σχεδιασμός με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε φύλου) ενώ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η ανανεωμένη αισθητική του.
 
Βρείτε το Mizuno Wave Prophecy 2 σε εξειδικευμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στο Mizuno Corner στο Κολωνάκι.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Mizuno στη χώρα μας στο τηλ.: 210 6855220 (MZN Hellas).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο