Πολύ μπροστά… και στις τεχνολογίες η Asics

Mε σκοπό να προσφέρει ελευθερία και επιτρέποντας στο κάθε παπούτσι να προσαρμόζεται στη φυσική κίνηση του ποδιού η Asics δημιούργησε την FluidAxis. Πρόκειται για τη νέα, καινοτόμο τεχνολογία της γνωστής εταιρείας που σέβεται την κατασκευή του ποδιού, και ιδιαίτερα του υπαστραγαλικού συνδέσμου, προσφέροντας άνετο τρέξιμο όσο ποτέ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα τεχνολογία της Asics.

Share

Nέα τεχνολογία από την Asics
Το FluidAxis συστήνεται…

Μία ιδιαίτερη εμπειρία φυσικούς τρεξίματος προσφέρει η Asics εισάγοντας την τεχνολογία FluidAxis σε κορυφαία μοντέλα της της κατηγορίας 33.

Αυτό που επικρατούσε έως τώρα στη δημιουργία παπουτσιών για τρέξιμο είναι ότι αυτά σχεδιαζόντουσαν γύρω από την κάθετη κίνηση, πάνω και κάτω, του αστραγάλου.
 
Όμως, το πόδι δεν κινείται μόνο προς τα επάνω και κάτω όπως ανοίγει ένα laptop. Στρέφεται επίσης και σε άλλες γωνίες και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο υπαστραγαλικός σύνδεσμος που επιτρέπει στο πόδι να λειτουργεί φυσικά.
Βασιζόμενη σε αυτό το γεγονός, η Asics επανακατασκεύασε εξ’ αρχής την αρχή στην οποία βασίζονται τα παπούτσια για τρέξιμο, ώστε να «δουλεύουν» μαζί με τον υπαστραγαλικό σύνδεσμο.
Έτσι δημιουργήθηκε το FluidAxis, μία τεχνολογία που προσαρμόζεται αυτομάτως στην φυσική κίνηση του ποδιού.
Πρόκειται για μία επανασταστική τεχνολογία που επιτρέπει σε κάθε μέρος του παπουτσιού να υιοθετεί τη φυσική κίνηση του ποδιού έχοντας ως αποτέλεσμα το παπούτσι που τη διαθέτει να προσφέρει απαράμιλλη εφαρμογή και άνεση, αλλά και μία πιο φυσική αίσθηση στο τρέξιμο.
Έτσι μπορείτε να τρέχετε όπως η φύση θα σχεδίαζε.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της Asics στην Ελλάδα στην ιστοσελίδα www.asics.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο