Mizuno Wave Enigma 2

Οι εξαιρετικές κριτικές που έλαβε το Wave Enigma 2 της Mizuno δεν μπορούσαν να αφήσουν τους δρομείς της χώρας μας ασυγκίνητους. Έτσι μετά από αίτημά τους η εταιρεία αποφάσισε το πλασάρισμά του και στην ελληνική αγορά προσφέροντας προστασία, σταθερότητα και απορρόφηση κραδασμών κρατώντας, όμως, το βάρος του σε χαμηλά επίπεδα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την νέα πρόταση της Mizuno στην κατηγορία neutral.

Share

Μετά από την κατάκτηση της δρομικής αγοράς του εξωτερικού όπου έλαβε εξαιρετικές κριτικές, και την επίμονη ζήτηση από τους Έλληνες, η Mizuno δεν μπορούσε να αφήσει τους δρομείς της χώρας μας παραπονεμένους. Έτσι το Wave Enigma 2 είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.

To συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί την τελευταία πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία neutral προσφέροντας απορρόφηση κραδασμών, προστασία, σταθερότητα, ομαλό ρολάρισμα, αντοχή κ.ά. κρατώντας όμως το βάρος σε χαμηλά επίπεδα (330 γρ.). Σε αυτό συμβάλλουν φυσικά όλες οι τεχνολογίες της Mizuno όπως οι Parallel Wave, AP+, Dynamotion Fit, Smoothride, Intercool, VS1, X10 ενώ o ειδικός σχεδιασμός Gender Engineering εξασφαλίζει την ιδανική εφαρμογή σε άντρες και γυναίκες ανάλογα με τις σωματικές ιδιαιτερότητες κάθε φύλου.

Το Wave Enigma 2 διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Mizuno στη χώρα μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.mizuno.gr

H γυναικεία έκδοση του Wave Enigma 2.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο