Suunto 9 Baro Titanium

Νέες λειτουργίες για ένα μοντέλο που αντέχει όσο και εσείς

Share

Όταν βάζετε στο μυαλό σας ένα στόχο ή μια περιπέτεια, χρειάζεστε και ένα ρολόι που δεν θα σας προδώσει. Το Suunto 9 Baro Titanium είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό multisport ρολόι με GPS με έως και 7 ημέρες συνεχούς παρακολούθησης της άσκησης.

Αυτό το ανθεκτικό ρολόι, με στεφάνη από τιτάνιο, γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού και λουράκι από ύφασμα που ελαχιστοποιεί την τριβή, διαθέσιμο σε δύο μήκη, είναι δοκιμασμένο σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα 810H των ΗΠΑ. Το Suunto 9 Baro Titanium προσφέρει πληθώρα λειτουργιών για την ύπαιθρο και τα αθλήματα για να μην χάνεστε στις εξορμήσεις σας, ενώ σας παρέχει και πληροφορίες σχετικά με τον καιρό, την τοποθεσία και το υψόμετρο, όπως και πλοήγηση.

ΝΕΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SUUNTO 9

Πλοήγηση turn-by-turn

Με τις ειδοποιήσεις της πλοήγησης turn-by-turn δεν θα πάρετε ποτέ ξανά λάθος στροφή. Σχεδιάστε τη διαδρομή σας στην εφαρμογή Komoot στον υπολογιστή ή το κινητό σας, συγχρονίστε τη με το Suunto 9 και ξεκινήστε. Όταν πλησιάζει η στιγμή να στρίψετε θα λάβετε ειδοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαμβάνετε το τοπίο και όχι να κοιτάτε συνεχώς το ρολόι σας.

Ορισμός σημείου ενδιαφέροντος και πλοήγηση

Το σημείο ενδιαφέροντος (point of interest) είναι μια σημαντική τοποθεσία που μπορείτε να αποθηκεύσετε και να επιστρέψετε σε αυτήν αργότερα. Ορίστε σημεία ενδιαφέροντος στο Suunto 9 αποθηκεύοντας την τρέχουσα τοποθεσία σας ή προσθέτοντάς τα στην εφαρμογή Suunto και συγχρονίζοντας τα με το ρολόι σας. Όταν πλοηγήστε προς ένα σημείο ενδιαφέροντος, μπορείτε να δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία αυτή και την απόσταση. Αν χρειαστεί, μπορείτε να μεταβείτε εύκολα από την προβολή του σημείου ενδιαφέροντος στην πλοήγηση διαδρομής ενώ βρίσκεστε στον δρόμο.​

Λειτουργία μπαταρίας «Tour»

Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα μεγαλύτερες εξορμήσεις με τη νέα λειτουργία μπαταρίας «Tour» που σας προσφέρει μέχρι και 7 ημέρες συνεχές GPS tracking.

Νέοι εξωτερικοί συνεργάτες

Σχεδιάστε τις εξορμήσεις σας εκτός δρόμου στο Komoot, βρείτε την επόμενή σας ορεινή εξόρμηση στο FATMAP ή ανακαλύψτε τις καλύτερες διαδρομές στο Wikiloc. Οι συνεργάτες της Suunto σάς παρέχουν τα εργαλεία για την επόμενη διαδρομή που θα τρέξετε ή για την επόμενη εκδρομή σας στο βουνό. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση suunto.com/partners.

ΟΦΕΛΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΑΣ

Τέσσερις προκαθορισμένες λειτουργίες μπαταρίας -Performance, Endurance, Ultra και Tour- με διάρκεια ζωής από 25 ως 170* ώρες καταγραφής με GPS tracking. Από τη στιγμή που ξεκινάτε μια καταγραφή, βλέπετε την ένδειξη με την εκτιμώμενη διάρκεια της μπαταρίας στη λειτουργία που έχετε επιλέξει. Αν δεν είναι αρκετή, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επιλέξετε κάποια άλλη λειτουργία.

Το Suunto 9 χρησιμοποιεί έξυπνες υπενθυμίσεις με βάση το ιστορικό σας για να είστε έτοιμοι με τη μπαταρία σας πλήρως φορτισμένη πριν την επόμενή σας έξοδο. Αν το ρολόι αντιληφθεί ότι η μπαταρία σας πέφτει κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, αυτόματα θα σας προτείνει να αλλάξετε λειτουργία.

Για να δείτε θέματα υγείας ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Το Suunto 9 Baro έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών αθλητών αλλά και εξορμήσεων. Όπως όλα τα ρολόγια Suunto, έχει δοκιμαστεί ενδελεχώς από την ομάδα της Suunto και από αθλητές σε ολόκληρο τον κόσμο, στις πιο αντίξοες συνθήκες για χιλιάδες ώρες. Το Suunto 9 Baro είναι δοκιμασμένο σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα 810H των ΗΠΑ και έχει περάσει επιτυχώς πολλές δοκιμές σε αντίξοες συνθήκες, όπως σε ακραίες θερμοκρασίες, κραδασμούς και πτώσεις, άμμο και σκόνη, υγρασία και βροχή. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι ο πιο πιστός σας σύμμαχος σε κάθε περιπέτεια.

*Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να ποικίλει με βάση τη χρήση και τις συνθήκες. Η λειτουργία μπαταρίας Ultra αυξάνει τη διάρκεια της μπαταρίας, αλλά απενεργοποιεί την καταμέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό. Η λειτουργία μπαταρίας Tour παρέχει τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με χαμηλότερη, ωστόσο, ποιότητα GPS. Η λειτουργία μπαταρίας Endurance παρέχει διάρκεια μπαταρίας 40 ωρών με καταμέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό και 50 ωρών με καταμέτρηση καρδιακών παλμών με ιμάντα. Η λειτουργία αφής απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στην εξατομικευμένη λειτουργία. Ισχύει για το Suunto 9 & Suunto 9 Baro

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Σχετικά με τη Suunto:

Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη.
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη  Φινλανδία. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx,  Peak Performance,  Atomic, Wilson and Precor.

www.facebook.com/Suunto.Greece             

www.instagram.com/suuntogreece/?hl=el                                     

Λίγα λόγια για τη Shop & Trade: Η  Shop & Trade (www.shopandtrade.gr) διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ με περισσότερους από 1500 πελάτες. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης. Παράλληλα, η εταιρία διατηρεί ένα εκτενές δίκτυο με 1527 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει ακόμη, μια ευρεία γκάμα εμπορικών σημάτων, την οποία και εμπλουτίζει σε μόνιμη βάση. Το χαρτοφυλάκιο της Shop & Trade περιλαμβάνει πάνω από 40 σήματα, μεταξύ των οποίων τα: Guess, Superdry, Pepe Jeans, Versace Jeans, Trussardi, Desigual, Birkenstock, Ash shoes, Hackett, US Polo, Salomon, Quiksilver, Billabong, Burton κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance 1080v12
«Αυτό το παπούτσι είναι για σένα»
Saucony Kinvara 13
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Under Armour HOVR Machina 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο