SUUNTO M4

Αν είστε νέος δρομέας ή ξεκινάτε ξανά μετά από μεγάλο διάστημα τις προπονήσεις σας, τότε το M4 της Suunto αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για τον έλεγχο και την καταγραφή της προπόνησής σας. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που ζητά κανείς από ένα ρολόι προπόνησης, ενώ έχει και τη δυνατότητα να σχεδιάζει και να προτείνει το κατάλληλο προπονητικό πρόγραμμα για τον εκάστοτε χρήστη του ανάλογα με την τρέχουσα φυσική του κατάσταση. Το δοκιμάσαμε και σας το παρουσιάζουμε!

Share

Το Μ4 είναι ένα κομψό καρδιοσυχνόμετρο με ευκρινείς ενδείξεις που ακολουθεί τη μίνιμαλ εμφάνιση της Suunto.
Ο προγραμματισμός του είναι εξαιρετικά εύκολος και προϋποθέτει αρχικά την εισαγωγή των προσωπικών και σωματομετρικών σας στοιχείων, υπολογίζοντας τον δείκτη μάζας σώματος (BMI) και τη μέγιστη καρδιακή σας συχνότητα, ενώ θα πρέπει να ορίσετε και το επίπεδο της τρέχουσας φυσικής κατάστασης σας σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
Στη συνέχεια θα πρέπει να αντιστοιχίσετε (pair) την ζώνη (Dual Comfort Belt) η οποία φοριέται πολύ εύκολα και εφαρμόζει άψογα χωρίς να ενοχλεί ούτε να φεύγει από τη θέση της ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες.
Οι λειτουργίες του μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες εκείνων που επιδιώκουν με ασφαλή τρόπο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης τους, αλλά και ένα καθημερινό κίνητρο καθώς το Μ4 όχι μόνο σας δημιουργεί ένα προπονητικό πρόγραμμα επτά ημερών (με βάση της οδηγίες του American College of Sports Medicine) αλλά σας υπενθυμίζει και πότε αλλά και πώς θα πρέπει να το εκτελέσετε.
Παρέχει πλήρη ενημέρωση τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την προπόνηση για την ένταση (καρδιακή συχνότητα) και τις θερμίδες που καταναλώθηκαν καθώς και για την επίτευξη του προκαθορισμένου στόχου.
Τα παραπάνω το καθιστούν ένα αξιόπιστο οδηγό γι’ αυτούς που ξεκινούν τώρα το τρέξιμο και γενικά τις αερόβιες μορφές άσκησης. Στις επιλογές υπάρχει ακόμα ένα τεστ αξιολόγησης της φυσικής κατάστασης μέσω των καρδιακών παλμών που καλό είναι να εκτελέσετε.
Έτσι έχοντας καταγράψει την τρέχουσα κατάστασή σας, το Μ4 σας καθοδηγεί στην προοδευτική βελτίωση μέχρι να φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο (excellent) όπου και σας βοηθά να παραμείνετε.
Για τους πιο ψαγμένους, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο και η καταγραφή των προπονήσεων στο παγκόσμιο λειτουργικό της Suunto, το www.movescount.com, αρκεί να προμηθευτείτε την ειδική συσκευή Μovestick. Οι νέοι δρομείς ή και αυτοί που τρέχουν λιγότερο θα εντυπωσιαστούν με την απλότητα της λειτουργίας του και την αμεσότητα που προσφέρει ενώ οι πιο συστηματικοί θα μείνουν ευχαριστημένοι με το σύνολο της πληροφόρησης που παρέχει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο