Καινοτόμες τεχνολογίες από την Mizuno

Η νέα πρόταση της Mizuno, μπορεί δικαιολογημένα να χαρακτηρισθεί ως ένα τεχνολογικό επίτευγμα. Σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς δρομείς που επιδιώκουν υψηλές επιδόσεις και αναζητούν τη μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και αμεσότητα στο τρέξιμο, το νέο δρομικό μοντέλο Wave Prophecy της Mizuno προσφέρει μοναδική αίσθηση σε όλους τους δρομείς και κάνει το τρέξιμο μια ασυναγώνιστη εμπειρία.

Share

Όταν η Mizuno λάνσαρε την επαναστατική τεχνολογία Mizuno Wave το 1985, προφήτευσε πως στο μέλλον μια μηχανική ενδιάμεση σόλα θα προσφέρει στους δρομείς μια ασυναγώνιστη εμπειρία. Με την άφιξη του νέου μοντέλου Mizuno Prophecy μπορεί να πει κανείς ότι η προφητεία της Mizuno έχει πλέον πραγματοποιηθεί.

Το Wave Prophecy αντιπροσωπεύει την τεχνολογική εξειδίκευση της Mizuno στον αθλητικό χώρο. Σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς δρομείς που επιδιώκουν υψηλές επιδόσεις και αναζητούν τη μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και αμεσότητα στο τρέξιμο, το Wave Prophecy προσφέρει μια μοναδική αίσθηση που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον σε παγκόσμιο επίπεδο.
Δύο είναι τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Wave Prophecy: Άριστη απορρόφηση κραδασμών και μέγιστη αξιοποίηση της ενέργειας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της μηχανικής του σόλας όπου η τεχνολογία Mizuno Wave παρουσιάζεται σε πλήρη λειτουργία. Αποτελείται από δύο παράλληλα Waves που απλώνονται σε όλο το μήκος και πλάτος του παπουτσιού, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με ιδιαίτερα μαλακά απορροφητικά υλικά. Όταν το πέλμα έρχεται σε επαφή με το έδαφος, η σόλα απορροφά στο μέγιστο τις δονήσεις και τις διανέμει σε όλη την επιφάνειά της προστατεύοντας έτσι τους δρομείς από τους κραδασμούς και κατά συνέπεια από πόνους και πιθανούς τραυματισμούς. Με έναν μοναδικό τρόπο η ενέργεια που καταβάλλει ο δρομέας, του επιστρέφεται σε κάθε πάτημα επιτυγχάνοντας μια αμεσότητα στο τρέξιμο που αναμφισβήτητα συμβάλλει  σε καλύτερες επιδόσεις. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του μπροστινού μέρους του παπουτσιού που είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μια ομαλή και δυναμική ώθηση στην κίνηση του πέλματος.
Επιπλέον, η προσεγμένη κατασκευή του Wave Prophecy και τα άριστης ποιότητας υλικά που περιέχει του επιτρέπουν να προσφέρει τις λειτουργίες του για χρονικό διάστημα πολύ μεγαλύτερο του μέσου όρου που προσφέρουν συνήθως τα υπόλοιπα running παπούτσια.

To Wave Prophecy σίγουρα αποτελεί μια εμπειρία που ο κάθε runner αξίζει να βιώσει. Διατίθεται κατά αποκλειστικότητα σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.mizuno.gr
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο