New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4

Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance

Share
New-Balance-FuelCell-SC-Elite-v4

Η New Balance εξελίσσει το ρόστερ της πιο εκρηκτικής σειράς της με την ανακοίνωση του νέου FuelCell SuperComp Elite v4 και του νέου FuelCell Rebel v4 στην ελληνική αγορά.

Η αποκάλυψη του φουτουριστικού και πολυαναμενόμενου lineup από τον αμερικανικό κολοσσό υπόσχεται να καταρρίψει ρεκόρ, με τους δρομείς ανά τον κόσμο να «παραμιλούν» για τη μοναδική αίσθηση και ενέργεια που κρύβεται στη σύνθεση του αφρού τους.

Pebax: η τεχνολογία που έρχεται από το μέλλον

Το εργαστήριο της New Balance αφαίρεσε οτιδήποτε ήταν παραδοσιακό και μας συστήνει στον ασύλληπτο κόσμο του Pebax, που θα διαγράψει το μέλλον των κορυφαίων αθλητικών παπουτσιών.

Η τεχνολογία Pebax είναι η αλυσίδα στο κόσμημα των FuelCell Rebel v4 και SC Elite v4 και από τους βασικούς λόγους του ενθουσιασμού που επικρατεί γύρω τους. Πώς λειτουργεί; Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για καθαρό αφρό, αλλά για μια καινοτόμα μείξη πολυαιθέρα και πολυαμιδίου έως ότου να δημιουργηθεί ένα ανθεκτικό υλικό, με προσαρμοσμένα υψηλή ελαστικότητα και ασύγκριτη επιστροφή ενέργειας, αλλά με ελάχιστες απώλειες και ελάχιστο βάρος.

Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς αφρούς όπως το EVA ή το TPU τα ξεχωριστά προνόμια του Pebax προσφέρουν σημαντικά λιγότερη απώλεια ενέργειας, καθώς η ενέργεια αποθηκεύεται πολύ καλύτερα και ταυτόχρονα επιστρέφεται πίσω στον δρομέα σαν πυροδότηση.

New-Balance-FuelCell-SC-Elite-v4
FuelCell SuperComp Elite v4
New Balance FuelCell SC Elite v4

Ελαφρύτερο – Γρηγορότερο – Καλύτερο από ποτέ, το εκρηκτικό  FuelCell SC Elite v4 είναι η αιχμή του δόρατος της New Balance στα αγωνιστικά παπούτσια. Με νέα σφιχτότερη πλάκα ανθρακονημάτων, μεσόσολα Peba FuelCell και κεντητό Fantomfit στο άνω μέρος, είναι χτισμένο για τη μέρα του αγώνα στα πόδια των έμπειρων δρομέων.

New-Balance-FuelCell-Rebel-V4
FuelCell Rebel v4
New Balance FuelCell Rebel v4

Ως τη γραμμή της εκκίνησης, θα σε φέρει το νέο FuelCell Rebel v4, μυώντας σε στην ανεξέλεγκτη ταχύτητα βήμα προς βήμα στην καθημερινή προπόνησή σου. Με τις διαλειμματικές προπονήσεις να είναι το στοιχείο του -όπως ο προκάτοχός του- το νέο Rebel έχει μαγνητίσει τα μάτια των δρομέων που θέλουν να χτίσουν την ταχύτητά τους και να ρίξουν τους χρόνους τους. 

Ολική αναβάθμιση των μοντέλων

Τα δύο αυτά βέλη στη φαρέτρα της New Balance είναι από τα πρώτα που δέχτηκαν το ολιστικό makeover, αποτυπώνοντας τη φιλοσοφία του brand να γκρεμίζει και ξαναχτίζει μέχρι το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στο τι είναι τέλειο σήμερα, τι θα μείνει αξέχαστο και τι θα ορίσει τον πήχη του αύριο.

Στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά:

Το νέο FuelCell SuperComp Elite v4 έρχεται στα 195γρ. και 4mm Drop
Το νέο FuelCell Rebel v4 έρχεται στα 198γρ. και 6mm Drop.

Θα τα βρεις σε όλα τα καταστήματα New Balance, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο