Puma ForeverRun

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma

Share
Puma Foreverun

Το Puma Foreverrun ανήκει στην κατηγορία CUSHION

Η γνώμη μας:

Η Puma έχει ανεβάσει ρυθμούς το τελευταίο διάστημα παρουσιάζοντας συνεχώς νέα μοντέλα σε κάθε κατηγορία. Το τελευταίο της δημιούργημα. δεν είναι άλλο από το ForeverRun Nitro, το αμιγώς προπονητικό της μοντέλο.

Πρόκειται για ένα everyday trainer, ένα μοντέλο δηλαδή, για την καθημερινή προπόνηση. Πράγματι, το τρέξιμο μαζί του είναι αρκετά άνετο και μαλακό, ιδιαίτερα στη φτέρνα, αποδίδοντας μία αίσθηση απόλυτης απόσβεσης των κραδασμών. Αυτό δημιουργεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον και συνθήκες ασφάλειας, ωστόσο, δεν επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή σε γρήγορους ρυθμούς.

Γι’ αυτό θα λέγαμε πως είναι ένα μοντέλο ιδανικό για Long Run, και συνεχόμενα, ιδιαίτερα για τρεις κατηγορίες δρομέων: α) για αυτούς που εκτελούν πολλά και αργά χιλιόμετρα, β) για όσους έχουν μεγάλο βάρος, γ) για όσους προσγειώνονται έντονα με το πίσω μέρος του πέλματος (heel crushers). Η διπλή επίστρωση του δικού της υλικού Nitro είναι υπεύθυνη γι’ αυτό το πάτημα, καθώς το συγκεκριμένο υλικό έχει απλωθεί με γενναιοδωρία στη σόλα σε δύο διαφορετικά επίπεδα.

Σε ό,τι αφορά την εφαρμογή ο σχεδιασμός του ευνοεί το πολύ καλό .δέσιμο. στο πίσω μέρος του πέλματος, ενώ μπροστά ανοίγει αφήνοντας αρκετό χώρο για τα δάχτυλα. Το υλικό PUMA PWRTAPE στο άνω μέρος αγκαλιάζει το πέλμα ευχάριστα και με την απαραίτητη σταθερότητα, ενώ είναι αρκετά διαπνέον. Ακόμα, η τεχνολογία PUMAGRIP αποδίδει πολύ καλή πρόσφυση ακόμα και σε βρεγμένο έδαφος.

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς των τριών κατηγοριών που αναφέραμε και γενικά σε όλους όσοι εκτελούν αρκετά χιλιόμετρα, κυρίως για συνεχόμενο τρέξιμο κάθε διάρκειας

Τι άλλαξε:

Νέο μοντέλο

Βασικές Τεχνολογίες:

Nitro, PUMA PWRTAPE , PUMAGRIP

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, ταρτάν, χώμα, χόρτο

Τρέξαμε:

90 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

274 γρ. / 169,99 €

Εταιρεία:

SPORTSWIND, T. 211 1088400, puma.sportswind.gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταθερότητα 92%
Απορρόφηση κραδασμών 95%
Πρόσφυση 92%
Άνεση 93%
Ελαστικότητα 90%
Σχέση τιμής απόδοσης 92%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Fast-R 2 Nitro Elite
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
ON Cloudrunner 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της ON
Adidas Supernova Rise
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της adidas
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο