Saucony Endorphin Elite

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony

Share
Saucony Endorphin Elite

To Saucony Endorphin Elite ανήκει στην κατηγορία CARBON

Η γνώμη μας:

Η Saucony το δούλευε καιρό και χτύπησε με το νέο Saucony Endorphin Elite! Πρόκειται για το δυνατό της χαρτί στην κατηγορία των Super Shoes, ένα μοντέλο που κλέβει τις εντυπώσεις και μόνο στη θέα και κατά κάποιο τρόπο συνεχίζει τη σειρά Endorphin Pro! Δεν σταματά, όμως εκεί!

Το Endorphin Elite εντυπωσιάζει και στην προπόνηση από την πρώτη στιγμή που θα το φορέσεις στα πόδια σου! Το επίπεδο της ώθησης είναι σε πρωτόγνωρα υψηλά επίπεδα, ενώ το πάτημά του είναι αρκετά μαλακό και προστατευτικό με το ύψος της σόλας να φτάνει τα 40mm (στη φτέρνα). Τρέχοντας μαζί του, χάνεις την αίσθηση της σκληρότητας του εδάφους, αφού σου δημιουργεί, όπου κι αν είσαι, ένα ξεχωριστό περιβάλλον άνεσης, αλλά και επιστροφής ενέργειας! Το άνω μέρος, είναι όσο πιο μινιμαλιστικό γίνεται, δένει άριστα με το πέλμα κα ενισχύει το γρήγορο τρέξιμο και τις υψηλές ταχύτητες.

Στη σόλα το νέο υλικό της εταιρείας PWRRUN HG συνεργάζεται αγαστά με το έλασμα από ανθρακονήματα και ουσιαστικά είναι αυτά που αποδίδουν αυτά τα επίπεδα ώθησης και αντικραδασμικότητας. Το τρέξιμο μας έγινε εντυπωσιακά πιο ξεκούραστο και πιο γρήγορο αφού αποδίδαμε ρυθμούς 15-20’’/χλμ. ταχύτερους με τους ίδιους παλμούς, συγκριτικά με ένα απλό cushion μοντέλο (στην ίδια ακριβώς διαδρομή σε άσφαλτο και σε ελεύθερο τρέξιμο).

Η απουσία επίστρωσης στη σόλα επιφέρει χαμηλότερο βάρος, αλλά και μία σχετική ευαισθησία στις τριβές με αποτέλεσμα να απαιτεί μία επιλεκτική χρήση.

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς που αναζητούν τα ρεκόρ σε αποστάσεις από τα 5χλμ. έως και τον Μαραθώνιο

Τι άλλαξε:

Νέο μοντέλο

Βασικές Τεχνολογίες:

PWRRUN HG

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, ταρτάν

Τρέξαμε:

50χλμ.

Βάρος / Τιμή:

204γρ. / 260€

Εταιρεία:

VETO, T. 210 4839480, https://saucony.veto.gr/

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταθερότητα: 91%
Απορρόφηση κραδασμών: 91%
Πρόσφυση: 92%
Άνεση: 93%
Επιστροφή ενέργειας: 90%
Σχέση τιμής – απόδοσης: 89%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο