Οι Δρομείς Ελπίδας στο ΚΠΙΣΝ

Διαβάστε αναλυτικά τις δράσεις που ξεκινούν

Share

Κοινές δράσεις ετοιμάζουν οι Δρομείς Ελπίδας – The Hope Runners και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Οι Δρομείς Ελπίδας – The Hope Runners, σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – «Sports Excellence» ανακοινώνουν την έναρξη κοινών δράσεων, στο πλαίσιο της αθλητικής δραστηριότητας SNFCC Running Team, που πραγματοποιείται στον Στίβο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Ξεκινώντας από τον Οκτώβριο, κάθε Τετάρτη η προπόνηση της ομάδας SNFCC Running Team θα υλοποιείται σε συνεργασία με τους Δρομείς Ελπίδας – Hope Runners.

Οι «Δρομείς Ελπίδας» είναι μια ομάδα ερασιτεχνών δρομέων, οι οποίοι, από το φθινόπωρο του 2019, συνοδεύουν εθελοντικά, με ασφάλεια και φροντίδα, παιδιά με αναπηρία, διανύοντας αποστάσεις με το ειδικά διαμορφωμένο αμαξίδιο, τη Joellete.

Μέχρι σήμερα πλήθος συμμετοχών έχει καταγραφεί στο ενεργητικό της ομάδας.Με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), η ομάδα των Δρομέων Ελπίδας ενισχύεται με δέκα ειδικά διαμορφωμένα τροχήλατα αμαξίδια, τύπου Joelette, με σκοπό παιδιά με αναπηρία να μπορούν να συμμετέχουν με ασφάλεια σε αγώνες τρεξίματος δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα.

Tο Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – «Sports Excellence» λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και πραγματοποιεί πληθώρα δράσεων που αφορούν στο ευρύ κοινό, σε ευπαθείς ομάδες χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς, καλύπτοντας τις ανάγκες τους.

Δραστηριοποιείται παντού στην Ελλάδα με κοινό τόπο την προαγωγή της υγείας και της αθλητικής κουλτούρας εν γένει. Όλα τα προγράμματα υλοποιούνται με τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος» και με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ο Greece Race for the Cure: Race Village
To Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου εκδηλώσεις για όλους στο Ζάππειο
IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece 2023: Συνέντευξη τύπου
Περισσότεροι από 5.000 θεατές και αθλητές αναμένονται στη φετινή διοργάνωση
2ο Blue City Night Run - Ακύρωση
Δείτε την ανακοίνωση για την ακύρωση του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο