Polar H9

Εμπλουτίζεται η σειρά των αισθητήρων της Polar

Share

Η Polar, πρωτοπόρος στην τεχνολογία καρδιακής συχνότητας για περισσότερα από 40 χρόνια, εισάγει τον Polar H9, τον πιο σύγχρονο αισθητήρα καρδιακής συχνότητας, που διαθέτει την πιο αξιόπιστη σε ακρίβεια τεχνολογία καρδιακής συχνότητας στην αγορά.

Συνδυάζοντας την επαγγελματική οθόνη Polar H10 και τον αισθητήρα οπτικού καρδιακού ρυθμού Polar OH1 +, το Polar H9 προσφέρει ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά πακέτο σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση και προσιτή τιμή, ιδανική για νέους χρήστες.

Όσον αφορά τον καρδιακό ρυθμό, η ακρίβεια είναι εξαιρετικά σημαντική. Για δεκαετίες, η Polar αποτελεί τον χρυσό κανόνα της μέτρησης του καρδιακού ρυθμού. Οι επαγγελματικές ομάδες και οι αθλητές, οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, οι επιστήμονες και τα αθλητικά πρωταθλήματα, εμπιστεύονται την Polar για να μετρήσουν με ακρίβεια τα δεδομένα τους.

Με την εισαγωγή του Polar H9, το χαρτοφυλάκιο αισθητήρων της εταιρίας περιλαμβάνει πλέον:

Polar H10, ο πιο ακριβής αισθητήρας καρδιακής συχνότητας στην ιστορία της Polar και η επιλογή για επαγγελματίες. Το H10 προσφέρει μια διπλή σύνδεση BLE, μνήμη αποθήκευσης, δεδομένων, επιταχυνσιόμετρο και έναν ιμάντα pro με πρόσθετα ηλεκτρόδια.
● Το Polar H9, η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια προϊόντων της Polar, προσφέρει υψηλής ποιότητας ακρίβεια με λειτουργίες για αρχάριους και μία πιο προσιτή τιμή.
Polar OH1 +, ένα οπτικό σύστημα παρακολούθησης καρδιακής συχνότητας που συνδυάζει ευελιξία, άνεση και απλότητα.

Το Polar H9 παίρνει τα βασικά στοιχεία από το H10 για να παρέχει έναν ακριβή και αξιόπιστο αισθητήρα καρδιακής συχνότητας σε προσιτή τιμή.
Ιδανικό για όσους ασκούνται συχνά, δρομείς και ποδηλάτες που θέλουν να αρχίσουν να μετράνε τον καρδιακό τους ρυθμό και τις θερμίδες τους.

Τα χαρακτηριστικά του H9 είναι τα ακόλουθα:

● Πολλαπλές επιλογές σύνδεσης μέσω Bluetooth, ANT + και 5kHz
● Δυνατότητα σύνδεσης με την δωρεάν εφαρμογή Polar Beat, η οποία παρέχει παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας σε πραγματικό χρόνο, επιτρέπει στους χρήστες να καθορίζουν προπονητικούς στόχους και να λαμβάνουν ζωντανή φωνητική καθοδήγηση ενώ παρέχει και ανάλυση μετά την προπόνηση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στην ελεύθερη εφαρμογή Polar Flow και web για να δουν τη μακροπρόθεσμη πρόοδο και να αναλύσουν τα δεδομένα σε βάθος
● Συμβατότητα με διάφορα ρολόγια GPS καθώς και εφαρμογές smartphone, όπως το Nike Run Club, το MapMyFitness, το Runkeeper, το Zwift, το TrainerRoad και το Sufferfest
● Συνδεσιμότητα με γυμναστήρια και μέλη του συλλόγου που χρησιμοποιούν εξοπλισμό γυμναστικής 5kHz και ANT +
● Εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έως ένα έτος με προπόνηση μία ώρα την ημέρα
● Συμβατότητα με SDK, καθιστώντας τον H9 μια εύκολη στη χρήση λύση για τους συνεργάτες SDK και B2B

Το Polar H9 διατίθεται σε μαύρο χρώμα, μεγέθους XS-S και M-XXL.

Σχετικά με την Polar:
Για πάνω από 40 χρόνια, η Polar είναι ο πρωτοπόρος της αθλητικής τεχνολογίας, βοηθώντας τους αθλητές και τους προπονητές να επιτύχουν κορυφαία απόδοση. Η Polar ξεκίνησε με την παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, αλλά έκτοτε επεκτάθηκε σε πολλαπλές προπονητικές λύσεις για ελίτ αθλητές, προπονητές και ερασιτέχνες αθλητές. Η Polar παραμένει ο αξιόπιστος συνεργάτης απόδοσης λόγω της ακρίβειας, της αξιοπιστίας και της ανώτερης εμπειρίας μας. Η βραβευμένη σειρά προϊόντων της Polar περιλαμβάνει πρωτοποριακά αθλητικά wearables που λειτουργούν σε συνδυασμό με προπονητικές εφαρμογές Polar και υπηρεσίες cloud.
Με έδρα τη Φινλανδία, η Polar είναι μια ιδιωτική εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες. Τα προϊόντα Polar πωλούνται μέσω περισσότερων από 35.000 λιανοπωλητών παγκοσμίως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή ο Trinidad Alfonso Valencia Marathon  - Bekele vs Cheptegei και οι άλλοι
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
Μοιραία επίθεση
Yπέκυψε στα τραύματά του o άτυχος δρομέας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο